Dulce Maria, de nerecunoscut pe rețelele sociale. Fosta membră RBD și-a făcut o schimbare de look radicală

Publicat pe 08.02.2022 la 11:16 Actualizat pe 08.02.2022 la 12:07

Dulce Maria se află într-una dintre cele mai bune etape ale vieții. Fosta membră a trupei RBD și-a făcut o schimbare de look radicală și este de nerecunoscut pe rețelele sociale.

Dulce Maria stă cu mâinile în șold. Are părul roșcat, o bluză albastru deschis și o geacă de piele maro

Dulce Maria, fostă membră RBD. 18 aprilie 2015

Profimedia Images

Dulce Maria se află într-una dintre cele mai bune etape ale vieții sale și asta se poate observa cu ochiul liber din postările de pe conturile de socializare. Recent, fosta membră a trupei RBD le-a arătat fanilor cea mai nouă schimbare de look.

Dacă până acum internauții erau obișnuiți să o vadă pe vedetă cu părul roșu ca focul, iată că de această dată Dulce Maria a surprins pe toată lumea.

Dulce Maria, de nerecunoscut pe rețelele sociale

Cu siguranță Dulce Maria se numără printre cele mai versatile vedete atunci când vine vorba despre culoarea părului. De-a lungul timpului, interpreta a încercat multe schimbări de look și întotdeauna a reușit să se mențină în topurile preferințelor fanilor de pretutindeni.

De când a devenit mămică, fosta membră a trupei RBD abordează stiluri total diferite și look-uri complet noi care să-i pună în evidență trăsăturile actuale. Așa s-a întâmplat recent, când Dulce Maria a postat o fotografie în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreața a împărtășit cu cei 9 milioane de urmăritori cea mai nouă schimbare în materie de coafuri. “O mică schimbare de look cu cel mai bun stilist.”, a scris vedeta în dreptul postării, conform TVnotas.com.mx. Mai mult de 92 de milioane de fani au reacționat imediat și peste 430 de comentarii au fost adăugate.

“Singura persoană care arată bine cu orice culoare”, “O schimbare de look pentru un nou turneu RBD”, “Frumoasă”, “Divină”, “Din ce în ce mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre laudele aduse de internauți fostei membre a trupei RBD. Printre cei care i-au apreciat fotografia s-a numărat și fosta colegă de platou, Angelique Boyer.

Dulce Maria se poate mândri cu o armată de fani care au însoțit-o încă din călătoria “Rebelde”, atunci când interpreta rolul “Roberta Pardo”. Împreună cu Anahi, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann, Christian Chavez, Dulce Maria a făcut parte din formația “RBD”.

Dulce Maria, o artistă completă

La cei 36 de ani ai săi, Dulce Maria se poate mândri cu o carieră impresionantă. De la vârsta de 8 ani a început să apară pe micile ecrane, atunci când a fost distribuită în “Plaza Sesamo”, versiunea mexicană a “Sesame Street”.

A fost imaginea reprezentativă a multe reclame și a jucat în telenovele de succes, însă odată cu intrarea în “Rebelde” și-a găsit adevărata pasiune. În 1996, Dulce Maria s-a alăturat grupului “K.I.D.S”. În 1999, din pricina unor probleme personale, artista a decis să părăsească grupul.

Împreună cu iubitul de atunci, Daniel Habif, Dulce Maria a înființat grupul D&D, însă din motive necunoscute, cei doi au renunțat după lansarea a cinci single-uri. Împreună cu RBD, Dulce Maria a reușit să scoată pe piață 9 albume, înregistrate atât în spaniolă, cât și în portugheză și engleză. Grupul a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea.

De-a lungul carierei sale, Dulce Maria s-a implicat în nenumărate campanii umanitare. În 2009 a fost aleasă ca figură reprezentativă pentru campania “Technology Yes” ce promova pe atunci folosirea responsabilă a internetului în rândul copiilor. În 2011 a primit premiul “Kids Choice Awards Mexico”, datorită propriei fundații deschise.

În articolul

Dulce Maria, de nerecunoscut pe rețelele sociale. Fosta membră RBD și-a făcut o schimbare de look radicală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x