Dulce María, detalii despre un posibil turneu alături de RBD. Ce a declarat artista

Publicat pe 24.02.2022 la 14:01 Actualizat pe 24.02.2022 la 14:27

Dulce María a vorbit recent despre o reuniune a celebrului grup RBD și a oferit mai multe detalii despre un posibil turneu care se va anunța în curând. Ce a declarat artista.

Dulce María se află în cadrul unei conferințe de presă și poartă o pălărie cu boruri largi. Vedeta are părul desprins și un machiaj simplu

Dulce María se află în cadrul Billboard Latin Music Showcase. 18 iulie 2018

Profimedia Images

Dulce María a vorbit în cel mai recent interviu despre un posibil turneu alături de RBD, formația din care a făcut parte între anii 2004-2009, alături de Anahi, Alfonso Herrera, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chavez.

Deși s-a zvonit că vedeta nu ar mai dori să aibă legătură cu celebrul grup muzical, iată că noi detalii au ieșit la iveală despre un posibil turneu care se va anunța în curând.

Dulce María, detalii despre un posibil turneu alături de RBD

Dulce María a vorbit în cel mai recent interviu despre sentimentele pe care le are pentru foștii săi colegi din formația RBD și a declarat că niciodată nu a uitat de clipele pe care le-a petrecut alături de cei cinci membri ai grupului. Dacă la finalul anului 2020, Dulce María nu a putut fi alături de ceilalți artiști pentru un concert aniversar, iată că acum artista spune că este pregătită să revină pe scenă.

La momentul acela, Dulce María era însărcinată iar planurile personale au ocupat un loc important în viața acesteia, astfel că toată cariera i-a fost întreruptă. Ulterior, aceasta a vorbit despre dragostea pe care le-o poartă foștilor săi colegi și a mărturisit că întotdeauna își va aminti cu drag de perioadele când toți șase făceau parte din grupul RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pentru toți simt ceva special. Îi respect, îi admir și așa va rămâne mereu.”, a declarat Dulce María, conform publicației Tvnotas.com.mx. Artista a vorbit și despre un posibil turneu al formației RBD care se va anunța în curând și care se află momentan în discuții.

“Se vorbește despre o revenire de acum un an. Este vorba despre un turneu, momentan nu este nimic oficial, nimic sigur, așa că nu vă pot spune mai multe.”, a continuat artista. În ciuda faptului că Dulce María a lipsit din cadrul concertelor oferite de formația RBD în 2020, cei șase membri s-au reunit în anul 2019.

Dulce María s-a reîntâlnit cu foștii colegi din formația RBD

În cele mai noi declarații oferite presei, Dulce María a povestit despre momentul în care s-a reunit cu foștii colegi din formația RBD.

“Ne-am reunit cu toții în casa lui Poncho, ca prieteni, ca și colegi, ca șase persoane care au trăit lucruri importante împreună despre care doar noi am știut întotdeauna.”, a completat declarații fosta membră a trupei RBD. În decembrie 2021, Dulce María a declarat în cadrul emisiunii prezentate de Yordi Rosado motivele pentru care nu a cântat alături de RBD în cadrul concertului de revenire.

Pe atunci, vedeta era însărcinată și a decis să-și lase deoparte cariera profesională și să se concentreze asupra fiicei sale, María Paula. Ulterior, artista a participat în cadrul unei emisiuni televizate, acolo unde și-a anunțat revenirea pe scenele mari.

Dulce María s-a născut pe 6 decembrie 1985 în Mexic și a început o carieră artistică de la vârstă de 5 ani. Pe atunci, vedeta a participat în cadrul a peste 100 de reclame televizate și a devenit o figură cunoscută în lumea publică.

Dulce María a oferit recent detalii despre un posibil turneu alături de RBD, formație ce a făcut furori printre tinerii adolescenți între anii 2004 – 2009.

În articolul

Dulce María, detalii despre un posibil turneu alături de RBD. Ce a declarat artista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x