Dulce Maria, detalii inedite despre relația cu Alfonso Herrera. Cei doi au format un cuplu acum mai bine de 17 ani

Publicat pe 29.12.2021 la 12:57 Actualizat pe 29.12.2021 la 13:29

Dulce Maria vorbește despre relația de iubire pe care a avut-o cu Alfonso Herrera acum mai bine de 17 ani. Cei doi au făcut parte din “Rebelde”, însă artistul nu și-a dorit niciodată să cânte. Ce spune fosta membră RBD.

Dulce Maria stă lângă Alfonso Herrera și poartă o fustă neagră și un corset azuriu

RBD în cadrul premiilor MTV. 18 oct. 2007

Getty Images

Atât telenovela Rebelde cât și grupul muzical RBD i-a dus pe Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christian Chavez și Christopher Uckermann pe cele mai importante scene din lume, asta până în 2008 când cei șase membri au decis să se despartă și să-și continue planurile profesionale pe drumuri diferite.

De la separare, fiecare dintre cei șase au continuat să-și împartă experiențele pe care le-au trăit de-a lungul timpului în cadrul grupului. Recent, Dulce Maria a vorbit despre relația de iubire pe care a trăit-o alături de Alfonso Herrera.

Dulce Maria, detalii inedite despre relația cu Alfonso Herrera

În timpul unei emisiuni televizate, Dulce Maria a dezvăluit că a făcut parte din Rebelde datorită producătorului Pedro Damian care a chemat-o în cadrul proiectului deoarece știa că aceasta jucase și în telenovela Clase 406.

În Clase 406, Dulce Maria a jucat alături de mulți colegi din Rebelde, printre care și Alfonso Herrera cu care a și avut o relație amoroasă. Artista a declarat că Poncho a fost partenerul ei aproximativ un an, cât timp a durat Clase 406. Cu toate astea, în timpul filmărilor pentru Rebelde, cei doi și-au reluat povestea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost împreună în cea mai mare parte din Clase 406 și apoi când a început Rebelde am început din nou să ne vedem.”, a declarat Dulce Maria.

Artista a fost întrebată dacă a fost vreodată mai mult decât prietenă cu Alfonso Herrera și aceasta a răspuns afirmativ. De asemenea, artista a declarat că fostul ei iubit nu a fost niciodată mulțumit de grupul muzical din care a făcut parte, asta pentru că a experimentat ceva similar și în Clase 406.

“Eu cred că cel mai greu a fost pentru Poncho, pentru că el mereu și-a dorit să fie actor și ideea de a face parte dintr-un grup muzical nu l-a încântat.”, a mai spus Dulce Maria.

Dulce Maria și Alfonso Herrera, după telenovela “Rebelde”

La mai bine de 17 ani de când au format un cuplu, Alfonso Herrera a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Dulce Maria de pe vremea când încă făceau parte din RBD. Cât despre relațiile amoroase ale celor doi din prezent, Poncho se află în proces de divorț.

Artistul și-a anunțat despărțirea de Diana Vasquez pe 6 decembrie. Cei doi au împreună doi copii, însă divorțul a fost oficializat pe cale amiabilă iar cei doi vor continua să fie prieteni. Dulce Maria este căsătorită cu Paco Alvarez din 2019.

Artista a devenit mămică un an mai târziu, când a dat naștere unei fetițe pe nume Maria Paula. Dulce Maria și soțul ei au celebrat aniversarea căsniciei cu o vizită la plajă. De asemenea, fosta membră a trupei RBD a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare fotografii inedite de la petrecerea fiicei.

Micuța a împlinit recent un an, iar internauții nu au ezitat să îi ureze toate cele bune. Maria Paula s-a născut pe 27 noiembrie 2020, în plină pandemie de COVID-19, dar Dulce Maria i-a anunțat venirea pe lume câteva zile mai târziu, pe 3 decembrie.

În articolul

Dulce Maria, detalii inedite despre relația cu Alfonso Herrera. Cei doi au format un cuplu acum mai bine de 17 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x