Dulce María este prima artistă de origine mexicană ce apare pe coperta revistei Rolling Stone Brazilia. Imaginea care a încântat fanii din toată lumea

Publicat pe 02.01.2024 la 16:03 Actualizat pe 02.01.2024 la 11:14

Dulce Maria a menționat că se simte onorată și că este “un vis devenit realitate”, în timp ce fanii săi i-au mulțumit că a revenit la imaginea faimoasei Roberta Pardo din Rebelde.

Dulce Maria poartă părul roșcat, lung și un maiou negru și sutien roz

Dulce Maria este prima artistă de origine mexicană ce apare pe coperta revistei Rolling Stone Brazilia

Happy Channel

Așteptarea a luat sfârșit! Cei din RBD s-au întors pe scenă, aparent pentru ultima oară, după 15 ani de absență de la separarea din 2009. Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann au revenit să cânte, de data aceasta în cadrul turneului Soy Rebelde ce a început pe 25 august în El Paso, Texas.

Dulce María este prima artistă de origine mexicană ce apare pe coperta revistei Rolling Stone Brazilia

Cu toate concertele pe care le-au susținut până în prezent, fiecare dintre artiști a reușit să strălucească în felul propriu. Dulce María a revenit la imaginea faimoasei Roberta Pardo din telenovela Rebelde, personaj iconic ce a rămas și astăzi în sufletele fanilor. Recent, artista a pozat pentru coperta revistei Rolling Stone Brazilia, fiind prima vedetă de origine mexicană într-o astfel de poziție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt pe coperta revistei Rolling Stone Brazilia. O onoare și un vis devenit realitate. Sper că vă plac pozele și interviul, așa cum eu m-am bucurat de ele. Mulțumesc pentru această onoare.”, a scris cântăreața de muzică pop pe contul personal de Instagram, acolo unde a împărtășit cu fanii câteva imagini deja publicate în revistă.

Dulce María a ținut să retrăiască imaginea “sexy” pe care a avut în telenovela Rebelde, așa că s-a lăsat văzută prin ochii specialiștilor. Îmbrăcată în boxeri negri, o cămașă albă deschisă și un sacou roșu cu bustul la vedere, așa apare vedeta RBD pe coperta revistei Rolling Stone Brazilia. În interviul oferit, artista mexicană a abordat diverse subiecte, cum ar fi cel despre finalul turneului Soy Rebelde care va avea loc în Ciudad de Mexico. De asemenea, tot acolo se va filma concertul, ulterior fiind difuzat pe una dintre platformele de streaming din Mexic.

“Intenția este de a încheia un ciclu și de a spune un ultim ADIO publicului. Asta este ceea ce plănuim acum și întotdeauna. Îmi place să fac muzică, îmi place să scriu, îmi place să comunic și văd cum muzica trece dincolo de ideologii și frontiere. Este foarte complicat să creezi totul din punct de vedere logistic pentru a funcționa.

Real, cu toții facem un efort imens pentru ca totul să fie așa. Atunci, încerc să mă bucur, să văd valorea și să iau fiecare moment în serios, fiecare scenă și sper să vă oferim totul cu iubire și să vă redăm tot ceea ce voi ne-ați oferit. Toată mulțumirea pentru tot sprijinul.”, a spus vedeta.

Ce spun fanii despre noua sesiune foto pe care Dulce María a realizat-o

Sesiunea foto în care apare recent Dulce Maria a fost extrem de apreciată de fani. Aceștia susțin că vedeta ar trebui să apară astfel pe fiecare afiș al turneului Soy Rebelde. Se spune că ținutele pe care le folosește pe scenă nu reflectă forța pe care personajul său a avut-o în telenovela Rebelde și pe care cei care o îndrăgesc au ținut-o minte de-a lungul timpului.

Are 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Dulce María este prima artistă de origine mexicană ce apare pe coperta revistei Rolling Stone Brazilia. Imaginea care a încântat fanii din toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x