Dulce Maria, în lacrimi pe rețelele de socializare: “Toți suntem frânți, dar așa intră lumina”. Imaginea care a îngrijorat publicul

Publicat pe 06.04.2023 la 18:32 Actualizat pe 06.04.2023 la 18:58

Dulce Maria a publicat pe internet o fotografie în care apare în lacrimi, cu machiajul scurs. Imaginea i-a îngrijorat pe fani, dar ea a lăsat un mesaj care să le transmită că trece printr-o perioadă în care, oricât de greu ar fi, vede lumina de la capătul tunelului.

Dulce Maria

Gettyimages.com

Dulce Maria, celebra artistă RBD, cunoscută pentru activitatea sa profesională fulminantă, a publicat o imagine care i-a pus pe gânduri pe fanii săi. Acesta sugerează că nu trece printr-o perioadă ușoară, dar este conștientă de valoare momentelor grele care îi dau oportunitatea de a crește și de a învăța lecții prețioase.

Actrița este apreciată pentru comunicarea transparentă din mediul online, fiind recunoscută pentru momentele de sinceritate în care a vorbit atât despre depresie postpartum, cât și despre momentele mai puțin frumoase ale vieții.

Dulce Maria publică imagine în care apare cu lacrimi în ochi. Machiajul scurs, semn al momentelor delicate prin care trece: “Toți suntem frânți, dar așa intră lumina”

Vedeta și-a arătat latura sensibilă fanilor ei și este evident că nu își dorește să împărtășească doar momentele pline de bucurie, ci și momentele în care viața o pune la încercare.

Ea a scris: “Toți suntem frânți, dar așa intră lumina”, lăsând să se înțeleagă faptul că este conștientă de natura încercărilor și momentele grele nu sunt decât o oportunitate de a crește și de a te vindeca de răni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: S-au reunit legendele RBD într-o singură fotografie. Cum au apărut Dulce, Anahi, Maite, Christopher, Christian

Dulce Maria Espinosa Saviñón, cunoscută sub numele de Dulce Maria, este o actriță, cântăreață și compozitoare mexicană. Ea a devenit cunoscută la nivel internațional pentru rolul său din telenovela mexicană "Rebelde" și din grupul muzical RBD, care a fost format ca parte a acestei telenovele.

Dulce Maria își pune familia pe primul loc, iar fetița sa este sufletul căruia îi dedică toată atenția. Ce e drept, fanii nu pot să nu vadă în cele două o fărâmă de asemănătoare. Deși nașterea aduce numeroase transformări în corpul femeilor, iar recuparearea este un proces dificil, cântăreața din Rebelde demonstrează că la doi ani de la nașterea fetiței sale poate avea un trup de invidiat.

În articolul

Dulce Maria, în lacrimi pe rețelele de socializare: “Toți suntem frânți, dar așa intră lumina”. Imaginea care a îngrijorat publicul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x