Dulce Maria, planuri de viitor pentru fiica sa. Fosta membră a trupei RBD nu își dorește ca micuța să devină o celebritate

Publicat pe 23.12.2021 la 12:48 Actualizat pe 23.12.2021 la 13:19

Dulce Maria este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, însă, de când a devenit mămică, și-a făcut planuri serioase de viitor pentru fiica sa. Fosta membră a trupei RBD nu dorește ca micuța să devină o celebritate prea curând.

Dulce Maria poartă o rochie albă cu mâneci scurte și are o pălărie cu boruri mari

Dulce Maria în cadrul Billboard Latin Music Showcase. 18 iulie 2018

Profimedia Images

Deși Dulce Maria a cunoscut celebritatea de mică, fosta membră a trupei RBD nu își dorește același început pentru fiica sa. Artista vrea ca Maria Paula să meargă la școală, să aibă prieteni și o viață normală, departe de camerele de filmat.

Este binecunoscut faptul că Dulce Maria a devenit o faimoasă în jurul vârstei de 5 ani, atunci când toți copiii visează la jocuri, joacă și prietenii.

Cu toate că este iubită de oameni din toate colțurile lumii, Dulce Maria are alte planuri de viitor pentru fiica sa.

Dulce Maria, planuri de viitor pentru fiica sa, Maria Paula

Dulce Maria și-a început cariera artistică la vârsta de 5 ani, atunci când a apărut în reclame publicitare, dar și în programul “Plaza Sesamo”. Cu toate acestea, de când a devenit mamă, artista a luat alte decizii în ceea ce privește viitorul fiicei sale, Maria Paula.

Se pare că micuța nu va urma aceeași traiectorie ca a celebrei sale mame, asta pentru că fosta membră a trupei RBD își dorește o copilărie normală pentru fetiță.

“Vom vedea când va mai crește, eu nu am nicio intenție să o îndrept către această meserie.”, a declarat Dulce Maria într-un interviu recent pentru publicația El Universal, conform univision.com.

Actrița a mărturisit totuși că atât ea cât și soțul ei, Paco Alvarez, o vor susține pe Maria Paula în orice plan ar avea de viitor. “Sunt pe aceeași lungime de undă cu soțul meu, ne dorim să fie liberă, fericită. Cel mai sănătos pentru un copil, nu spun că ar fi cel mai mare vis, este să meargă la școală, să aibă o copilărie normală. Pandemia i-a afectat deja pe copii.”, a declarat artista.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dulce Maria și Paco Alvarez își doresc ca micuța Maria Paula să aibă înclinație spre artele frumoase și spre natural. “Mi-ar plăcea să se îndrepte spre arte, spre natural, să aibă grijă de animale, de mediul în care trăim, toate aceste lucruri de conștientizare și care au legătură cu arta.”, a mai spus.

Fosta membră a trupei RBD nu își dorește ca micuța să devină o celebritate

Dulce Maria speră ca micuța ei să poate merge la școală într-o manieră normală, fără restricțiile impuse de COVID-19, însă acest lucru va mai dura puțin, asta pentru că Maria Paula a împlinit abia un an pe 27 noiembrie.

În cadrul mai multor interviuri, Dulce Maria a declarat că vrea să își ia o pauză și să își dedice tot timpul fiicei sale și creșterii acesteia.

“Vreau să fiu o mamă prezentă, vreau ca Maria Paula să fie sănătoasă.”, a spus Dulce Maria.

Dulce Maria este conștientă totuși că își poate continua anumite proiecte, asta pentru că le poate rezolva într-o manieră digitală, fără a fi nevoită să plece de acasă. “Mereu am spus că atunci când voi fi mamă îmi voi lua o pauză de un an, doi, dar acum sunt multe lucruri ce se pot rezolva într-o manieră digitală.”, a continuat artista.

Maria Paula a împlinit un an, iar Dulce Maria nu a uitat să posteze câteva fotografii inedite cu micuța.

În articolul

Dulce Maria, planuri de viitor pentru fiica sa. Fosta membră a trupei RBD nu își dorește ca micuța să devină o celebritate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x