Dulce Maria, portret înduioșător cu fiica sa. Fostul star RBD nu are pic de machiaj pe chip

Publicat pe 28.01.2022 la 16:08 Actualizat pe 28.01.2022 la 17:24

Pe Dulce Maria (36 de ani) o știm din telenovela mexicană ce a făcut furori în rândul adolescenților, Rebelde. Ne aducem aminte că Dulce Maria o interpreta pe Roberta, o tânără realmente rebelă, iar astăzi este mamă în toată firea și s-a schimbat mult.

Dulce Maria

Getty

Acum a devenit mămică și viața s-a a luat o altă turnură. Vestea că ea și partenerul ei au devenit părinți i-a adus în culmea fericirii pe cei doi îndrăgostiți. Frumoasa artistă parcă strălucește și mai tare de când a adus pe lume rodul iubirii dintre ea și Alvarez. Aceasta se simte exclent și trăiește clipe de vis alături de copilul și de bărbatul său.

Dulce Maria, portret înduioșător alături de fiica sa. Cum arată artista fără retușuri din pensulă

De curând, artista s-a fotografiat alături de fetița ei și nu s-a temut să apară în mediul online fără pic de machiaj pe chip.

Dulce Maria s-a recuperat rapid după naștere și se pare că arată la fel de bine cum arăta și înainte. Cu toate că trupa RBD a decis să se reunească anul trecut, momentan Dulce Maria se concentrează strict pe viața sa personală. Micuța Paula a venit pe lume în data de 4 decembrie și a adus chiar mai multă bucurie în viețile celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dulce Maria se poate considera o femeie fericită și împlinită. La 36 de ani, actrița din Rebede are tot ce și-ar putea dori: faimă și multă iubire.

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat pe paginile sale de socializare, mai multe fotografii adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi erau în culmea fericirii.

După despărțirea de RBD, Dulce Maria și-a lansat prima parte a albumului Extranjera

După despărțirea de RBD, Dulce Maria și-a lansat prima parte a albumului Extranjera care conține melodii foarte cunoscute precum: Inevitable, Extranjera, Sin ti, No se parece, Vacaciones, Luna, A sangre fria, Ingenua, El hechizo. După despărțirea de RBD, Dulce Maria a filmat și două videoclipuri una pentru piesa Inevitable,care are un succes răsunător și una pentru Ya no care merge pe urmele succesului melodiei Inevitable.

A doua parte a albumului este vândută ca pâinea caldă în sute de țări, iar videoclipul Ingenua sparge recorduri. De când este pe cont propriu Dulce Maria a vândut peste 3 milioane de albume și a primit mai multe discuri de platină.

În articolul

Dulce Maria, portret înduioșător cu fiica sa. Fostul star RBD nu are pic de machiaj pe chip

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x