Dulce Maria revine pe micile ecrane la începutul primăverii. Vedeta din Rebelde joacă rolul de protagonistă alături de David Zepeda

Publicat pe 10.02.2023 la 10:56 Actualizat pe 10.02.2023 la 11:30

Dulce Maria revine pe micile ecrane la începutul primăverii. Vedeta din Rebelde joacă rolul de protagonistă alături de David Zepeda.

dulce maria poartă o rochie neagră de voal cu mânecă lungă și are părul desprins

Dulce Maria revine pe micile ecrane la începutul primăverii

Getty Images

La scurtă vreme de la anunțul turneului oficial RBD, Dulce Maria își prezintă noul proiect profesional alături de David Zepeda. Nu este singurul proiect al vedetei, asta pentru că aceasta a urcat pe scenă în cadrul 2000’s Pop Tour și a interpretat mai multe melodii iconice. La sfârșitul anului 2022 s-a a vehiculat faptul că artista revine într-o nouă telenovelă și ulterior aceasta a confirmat spusele.

Dulce Maria revine pe micile ecrane la începutul primăverii

“Pienso en ti” este noua telenovelă în care Dulce Maria, cea care a interpretat-o pe “Roberta Pardo” va putea combina muzica cu actoria. Personajul său este o tânără talentată ce caută să înfrângă orice piedici pentru a deveni faimoasă și care îl cucerește pe David Zepeda, cel care este partenerul său pe micile ecrane. Cu toate că producția a fost comparată cu cea în care joacă Lady Gaga și Bradley Cooper, artista RBD a declarat că noua istorie va fi plină de surprize și personaje neașteptate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pienso en ti” va fi difuzată pe Canal de las estrellas după finalizarea telenovelei “Mi camino es amarte” cu Susana Gonzalez și Gabriel Soto în rolul de protagoniști. Dulce Maria va începe în curând repetițiile alături de Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann.

Citește și: Dulce Maria s-a pozat în pat cu fiica sa, înainte de culcare. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

În același timp, alături de colegii din RBD, Dulce Maria reușește să aibă un record în vânzarea biletelor pentru concerte. Cu toate că doar cu câteva zile în urmă s-a anunțat turneul, toate tichetele au fost epuizate rapid. Chiar dacă până acum este vorba doar despre orașe din SUA, Brazilia și Mexic, fanii formației își doresc noi locații. Pentru moment, Dulce Maria se bucură de revenirea pe platourile de filmare, dar și de zilele pe care și le împarte între carieră și viața de familie. A devenit mămică la fel ca și Anahi și Maite Perroni în curând.

Dulce Maria și David Zepeda strălucesc în noua prezentare a telenovelei “Pienso en ti”

Într-una dintre scenele publicate în mediul online, “Emilia” și “Angel”, personajele interpretate de Dulce Maria și David Zepeda, strălucesc în ținute de seară. În timp ce vedeta RBD poartă un top care îi lasă la vedere pieptul generos, David Zepeda are un tricou negru și o geacă de piele de aceeași culoare. Pe lângă asta, artista a ținut să aibă ca și accesoriu un colier.

Citește și: Dulce Maria i-a compus fiicei sale de doi ani un cântec. Melodia este însoțită de imagini emoționante din timpul sarcinii vedetei RBD

Trebuie reamintit faptul că producția oferită de Carlos Badasano este o istorie muzicală, acolo unde piesele vor fi la ordinea zilei. Dulce Maria a ținut să adauge faptul că personajul său va participa în cadrul unui concurs muzical. Telenovela spune povestea “Emiliei”, o tânără ce decide să-și înfrunte mama pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață. Atunci când îl întâlnește pe Angel, indolul său și specialist în muzică, reușește să-și găsească forța pentru a merge mai departe. Angel îi va oferi aripi să zboare, iar Emilia îi va da forță, însă pentru a-și împlini iubirea vor trebui să traverseze mai multe etape dificile.

Dulce Maria a început să filmeze pentru telenovela “Pienso en ti” încă de la finalul lunii octombrie în Mexic. Aceasta împarte platourile de filmare cu David Zepeda.

În articolul

Dulce Maria revine pe micile ecrane la începutul primăverii. Vedeta din Rebelde joacă rolul de protagonistă alături de David Zepeda

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x