Dulce María revine pe scenă într-un proiect inedit. Despre ce este vorba și ce a declarat fosta stea RBD

Publicat pe 18.03.2022 la 14:40 Actualizat pe 18.03.2022 la 15:24

Dulce María revine pe scenă într-un proiect inedit, însă nu este vorba despre o reuniune a formației RBD. Ce turneu se anunță și ce a declarat fosta stea RBD.

Dulce María poartă o rochie albă și o pălărie cu boruri largi

Dulce María, în cadrul unei conferințe de presă. 18 iulie 2018

Profimedia Images

Dulce María revine pe scenă într-un proiect inedit, însă nu este vorba despre o reuniune a formației RBD. Vedeta a reușit de-a lungul timpului să-și creeze o comunitate impresionantă de fani în mediul online, acolo unde postează deseori fotografii sau filmulețe atât din viața personală, cât și din cea profesională.

Cu toate că a devenit mămică recent, Dulce María a reușit să scoată pe piață un nou album solo și se mândrește acum cu șansa de a fi din nou pe scenă alături de nume importante din industria muzicală.

Dulce María revine pe scenă într-un proiect inedit

De când a devenit mămică, Dulce María și-a dedicat timpul exclusiv rolului pe care l-a îmbrățișat, însă a reușit să scoată pe piață un nou album și să devină activă în mediul online. Pe pagina personală de Instagram, fosta membră RBD are peste 8 milioane de fani, iar pe Twitter este apreciată de peste 7 milioane de internauți.

Dulce María a ținut să-și anunțe fanii că va fi parte a turneului “2000s Pop Tour”, alături de nume importante din industria muzicală. Evenimentul va avea loc în vara anului 2022 și va fi produs de către Ari Borovoy. Cu toate că RBD nu va fi parte din acest proiect, Dulce María este totuși cel mai important nume care apare chiar pe afișul prezentat în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afișul prezentat pe rețelele de socializare a lăsat la vedere o simplă siluetă, însă răspunsul la întrebarea care a stat pe buzele tuturor a venit mai devreme decât era așteptat. Cu toții au descoperit faptul că Dulce María este artista cu cea mai mare notorietate în cadrul evenimentului. Aceasta va fi pe scenă alături de Paty Cantú, Fanny Lu, Kudai, Yahir, Motel și mulți alții.

Producătorul Ari Borovoy a mărturisit că numele Dulce María era de ceva vreme integrat într-un astfel de proiect, asta pentru că artista a reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră impresionantă. Împreună cu formația RBD a lansat unele dintre cele mai importante piese din istorie, melodii ce vor rămâne în memoria tuturor mulți ani de acum înainte.

Dulce María vorbește despre evenimentul “2000s Pop Tour”

Dulce María a declarat că planurile sale de viitor nu a fost niciodată inclusă întoarcerea pe scenă, însă evenimentul 2000s Pop Tour a venit ca o completare a turneului RBD care nu s-a materializat.

“Așa s-a întâmplat și a fost foarte dificil. Sunt fericită să mă întorc pe scenă în această formă.”, a mărturisit artista, conform Tvnotas.com.mx. De asemenea, a declarat că deși are o întreagă experiență în spate, se simte extrem de emoționată să fie din nou în fața publicului spectator.

“Sunt foarte emoționată că fac parte din acest turneu, am făcut parte din generația anilor ’90 și știu magnitudinea acestor proiecte. Acum vine altă generație și sunt foarte emoționată să împart scena cu acești colegi ai mei, prieteni și artiști. Să le ofer tuturor ceea ce își doresc cel mai mult, muzică.”, a declarat Dulce María, într-un interviu realizat special pentru turneul 2000s Pop Tour.

În articolul

Dulce María revine pe scenă într-un proiect inedit. Despre ce este vorba și ce a declarat fosta stea RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x