Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. María Paula a împlinit un an, iar fosta membră a trupei RBD i-a scris un mesaj emoționant

Publicat pe 01.12.2021 la 15:04 Actualizat pe 01.12.2021 la 15:29

De un an de zile, Dulce Maria a devenit mămică pentru prima oară. Pentru a celebra momentul pe care nu îl va uita niciodată, fosta componentă a trupei RBD a fost alături de soț și de micuța Maria Paula.

Dulce Maria, alături de ceilalți membri ai trupei RBD îmbrăcată într-o rochie lungă, roșie

RBD pe covorul roșu în cadrul Billboard Latin Music Awards în 2008

Getty Images

Dulce Maria a celebrat primul an de viață al micuței Maria Paula cum nu se putea mai bine. Fosta membră a trupei RBD a împărtășit momentele cu fanii de pe rețelele de socializare și i-a lăsat un mesaj emoționant micuței, pentru atunci când va mai crește.

Actrița a postat câteva fotografii nemaivăzute până acum de fani, dar și o promisiune scrisă lăsată pentru micuța Maria Paula.

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica, Maria Paula

Dulce Maria a avut un weekend plin, asta pentru că a sărbătorit-o cum se cuvinte pe Maria Paula, fetița ei. Vedeta nu a rezistat și a împărtășit cu internauții câteva momente emoționante, dar și un mesaj lăsat pentru fetiță.

În plină pandemie, micuța Maria Paula a venit pe lume pe 27 noiembrie 2020, iar viața celebrei Dulce Maria s-a schimbat complet de atunci. La început, fosta membră a trupei RBD nu a împărtășit cu fanii nicio fotografie cu fetița.

Ulterior, pagina personală de Instagram a început să fie plină de momente pline alături de familie și cei dragi. Cu ocazia zilei de naștere a fetiței, Dulce Maria a împărtășit cu urmăritorii săi câteva fotografii inedite pe care nu le-a mai arătat vreodată.

“Acum un an am devenit mămică. Mămica ta, luna mea. Luptătoarea mea, steaua mea, darul meu de la Dumnezeu, visul meu devenit realitate.”, a scris aceasta în dreptul pozelor postate pe contul personal de Instagram și în care aceasta apare în primele momente cu fiica ei.

“Acum un an te-am văzut pentru prima oară. Am putut să te îmbrățișez, am putut să te pup, am putut să te privesc atât de neajutorată și atât de puternică totodată.”, a mai scris artista.

Dulce Maria spune că se simte mai mult decât onorată să fie mămica fetiței și se simte mândră că a fost aleasă chiar ea să-i fie alături.

Dulce Maria, mesaj emoționant pentru fiica ei, Maria Paula

“Din acea zi, am fost dispusă să-mi dau viața pentru tine și sunt în continuare.”, a scris Dulce Maria.

Cu toate că Dulce Maria este fericită că a devenit mămică, aceasta a dezvăluit că a suferit din cauza depresiei post-partum.

“Sarcina, depresia, creșterea ta, unele lucruri nu sunt roz, însă atunci când te văd crescând lângă noi, lângă tăticul tău pe care îl iubești atât de mult, devin puternică.”, a continuat aceasta.

Cât despre tortul pe care Dulce Maria l-a ales special pentru Maria Paula, acesta a fost imediat fotografiat și postat pe rețelele sociale. Alb, cu steluțe mici și cu un căluț, tortul a reprezentat una dintre atracții. Cât despre invitații micuței, aceștia au avut parte de cele mai bune momente. Copiii s-au distrat și s-au jucat, iar adulții s-au bucurat de preparate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre vedetele care au reacționat imediat la postarea celebrei Dulce Maria, s-au numărat și Andrea Legarreta și Camila Sodi.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat și îi cer să aibă grijă de tine și să-ți ghideze pașii.”, a spus Dulce Maria.

“Mereu voi fi lângă tine (dacă Dumnezeu îmi permite) să te ajut atunci când ai nevoie.”, a scris Dulce Maria.

În articolul

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. María Paula a împlinit un an, iar fosta membră a trupei RBD i-a scris un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x