Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. Micuța Maria Paula a împlinit 2 ani

Publicat pe 30.11.2022 la 17:44 Actualizat pe 30.11.2022 la 18:00

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. Micuța Maria Paula a împlinit 2 ani, iar mama sa celebră a ținut să îi lase un mesaj emoționant în mediul online.

Dulce Maria poartă o rochie albă și o pălărie cu boruri mari

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. Micuța Maria Paula a împlinit 2 ani

Profimedia Images

Au trecut doi ani de zile de când Dulce Maria a devenit mămică pentru prima oară. De la nașterea micuței Maria Paula, artista a decis să amâne planurile profesionale pentru a fi alături de familia sa necondiționat. Acum vedeta a revenit în atenția publicului cu un rol pe micile ecrane, dar și cu melodii noi.

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. Micuța Maria Paula a împlinit 2 ani

Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. A făcut parte din grupul RBD, dar și din telenovela Rebelde, iar parcursul său profesional a fost încununat întotdeauna cu succes. Dulce Maria a demonstrat în repetate rânduri că își merită locul în lumea artiștilor. De cealaltă parte, pe plan personal, și-a construit o familie frumoasă alături de Paco Alvarez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A devenit mămică acum 2 ani, atunci când a venit pe lume micuța Maria Paula. Nu încape îndoială faptul că maternitatea a venit în viața vedetei pentru a i-o întregi. Chiar înainte de a naște, Dulce Maria spunea că fiica sa o ajută fără doar și poate să se gândească la un viitor mai bun, mai simplu, mult mai plin de iubire și împlinire.

“Maria Paula este motorul care mă ajută să continui, este forța mea întreagă. Am știut de la început că va veni pe lume să-mi întregească viața, știam că abia aștept să ne întâlnim. Pentru mine era totuși o iluzie și mă gândeam mereu că trebuie să depășesc orice obstacol pentru a-i fi alături necondiționat. “, a declarant vedeta din “Rebelde”. Ca orice altă mămică și vedeta a trebuit să treacă peste pragul de a-și lăsa fiica acasă pentru a se reîntoarce pe platourile de filmare și pe scenă. Doi ani de zile a ținut să rămână alături de Maria Paula pentru a o vedea crescând în fiecare zi. La finalul lunii octombrie și-a exprimat părerea despre decizia de a fi din nou pe micile ecrane pentru fanii săi.

“Mă simt foarte mândră că s-au gândit la mine pentru acel personaj. Câteodată nu-mi doresc să-mi părăsesc copilul, mă simt oribil, dar în același timp asta face parte din ceea ce sunt, este visul meu.”, a spus.

Mesajul emoționant pe care Dulce Maria l-a lăsat în mediul online pentru fiica sa, Maria Paula

Interpreta Robertei Pardo din Rebelde a ținut să lase un mesaj de-a dreptul emoționant pentru fiica sa, Maria Paula. Astfel, a sărbătorit într-un alt fel venirea pe lume a micuței. De asemenea, Dulce Maria pregătește un proiect profesional cu dedicație pentru aceasta.

“Doi ani de când am devenit cea mai norocoasă mămică de pe pământ. Ai venit acum doi ani pentru a ne umple viețile de bunătate și iubire. Te-am visat întotdeauna, te-am așteptat, te-am dorit. Ești plină de lumină, pace, energie și iubire. Ești cea mai frumoasă și îmi doresc să pot întotdeauna să te îngrijesc și să-ți fiu alături. Nu-mi vine să cred că te-ai format în burtica mea. Acum pot să te văd dansând, cântând, trăind. Nu pot fi mai fericită și mulțumită de atât. Te iubesc și mă faci să mă simt mereu cea mai norocoasă.”, a spus.

În articolul

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. Micuța Maria Paula a împlinit 2 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x