Dulce Maria și-a surprins fanii cu cel mai nou look. Cum a apărut vedeta și de ce nu a fost recunoscută

Publicat pe 29.10.2021 la 14:30 Actualizat pe 29.10.2021 la 16:27

Dulce Maria este una dintre cele mai recunoscute vedete la nivel internațional, asta după ce succesul cu telenovela “Rebelde” a propulsat-o pe primele locuri în topuri. După multă vreme, actrița și-a surprins fanii cu un nou look și nu a fost recunoscută ușor.

Dulce Maria purta o fustă scurtă de blugi și o cămașă albă. Avea un sacou roșu și părul scurt, desprins

Dulce Maria și-a surprins fanii cu cel mai nou look

Happy Channel

Dulce Maria a făcut parte din formația RBD și a fost de-a lungul timpului iubită de fanii din întreaga lume. Cei care au apreciat-o pe atunci, nu au uitat-o nici acum, așa că pe toate conturile de socializare actrița este înconjurată de oameni care o iubesc.

Recent, artista le-a prezentat tuturor noul ei single și pentru asta a dorit să-și creeze o nouă imagine care să o îndepărteze de cea care a fost până acum “Roberta” din telenovela “Rebelde”.

După ce și-au dat cu greu seama cine este în spatele măștii, internauții i-au apreciat postarea și i-au lăsat câteva comentarii fabuloase.

Dulce Maria și-a surprins fanii cu cel mai nou look

De când a devenit mămică, mai exact în luna decembrie a anului trecut, Dulce Maria își dedică timpul doar familiei, însă nu uită nicio secundă că fanii așteaptă nerăbdători vești profesionale din ei.

Iată că momentul a venit și Dulce Maria a scos o nouă piesă, “Origen”, care vorbește despre locul de baștină de unde venim, de toate valorile din trecut, de strămoșii noștri și de sufletul pe care nu ar trebui să ni-l pierdem niciodată în căutarea a ceva mai mult de atât.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-și promova noua piesă, Dulce Maria a decis că este momentul să treacă de la “Roberta” la femeia fatală în care s-a transformat de-a lungul timpului. Deși personajul a fost unul deosebit, la început fanii nu au recunoscut-o, dat fiind machiajul pe care l-a adoptat.

Peste 100 de mii de oameni i-au apreciat fotografia și peste o mie de internauți i-au comentat la postare.

Dulce Maria a sărbătorit o zi specială alături de fiica ei

Dulce Maria a devenit o femeie mult mai fericită de când micuța Maria Paula a sosit în viața ei și a soțului. Se pare că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și le arată și internauților momentele emoționante prin care trec alături de cea mică.

Recent, fosta membră a trupei RBD a postat o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde apare alături de fetiță. Cele două sărbătoresc o zi cu totul specială, iar Dulce Maria a ținut să-i scrie câteva rânduri fetiței sale.

“Să fii sănătoasă cu ocazia acestei zile speciale, dragostea mea. Îmi doresc să fii întotdeauna o fetiță sănătoasă, liberă, curajoasă, puternică, plină de vise și întotdeauna să-ți păstrezi acest zâmbet care ne luminează viețile și această poftă de a descoperi lumea. Același lucru le doresc tuturor fetițelor din lumea întreagă, să crească libere, sigure și îndrăznețe pentru a crește exact așa cum vor. Te iubesc infinit, luna mea.”, a scris Dulce Maria.

Chiar dacă Dulce Maria este printre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial, nici soțul acesteia nu este necunoscut.

Paco Álvarez și-a dedicat viața artei, la fel ca și soția lui. Bărbatul și-a început cariera în cadrul marilor companii mass-media, astfel că a reușit să scrie peste 3000 de programe înregistrate și 600 de programe live.

Soțul artistei a primit nenumărate premii de-a lungul carierei sale, printre care și “Honorable Mention” în cadrul Festivalului de Film Metropolitan de la New York.

În articolul

Dulce Maria și-a surprins fanii cu cel mai nou look. Cum a apărut vedeta și de ce nu a fost recunoscută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x