După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Publicat pe 09.01.2024 la 13:38 Actualizat pe 09.01.2024 la 14:32

Halit Ergenç și Bergüzar Korel s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți - Binbir Gece în 2009. Ulterior și-au întemeiat o familie și în prezent actorul i-a făcut soției sale cele mai frumoase declarații.

actor poartă o cămașă albă și sacou negru

După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa

Happy Channel

Înainte de a-și declara iubirea față de soția sa, Halit Ergenç a ascultat declarațiile acesteia. Vedeta a menționat că a primit câteva sfaturi esențiale din partea unor nume importante din țara natală.

După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa

Îndrăgostiții au împreună trei copii: Ali, Han și Leyla. De-a lungul timpului au preferat să rămână discreți în ceea ce privește aparițiile micuților pe rețelele sociale. Formează unul dintre cele mai exemplare cupluri din Turcia, iar în ceea ce o privește pe actriță, aceasta a luat o pauză de la filmări după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Faptul că a reapărut în cadrul unei producții difuzate pe una dintre platformele de streaming a ajutat-o să-și continuie cariera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“M-am vopsit blondă pentru serial, dar apoi l-am scurtat pentru că era prea distrus. Niciodată nu m-am vopsit așa. Am filmat un serial care a ținut 11 săptămâni. Joc o personalitate TV foarte faimoasă. Din moment ce le-am urmărit pe Esra Erol și Müge Anlı înainte de începerea filmărilor, am găsit că sunt femei de succes și m-am gândit că îmi doresc să fiu blondă ca ele. Esra Erol chiar a venit pe platourile de filmare și am primit multe sfaturi de la ea.”, a spus actrița, arată takvim.com.tr. Cu toate că apare foarte rar pe rețelele sociale, Halit Ergenç a decis de această dată să ofere o declarație romantică pentru partenera sa.

“Este perfect, este minunat, iubesc asta. Bergüzar este ok cu mine în toate felurile posibile, indiferent despre ce e vorba.”, a declarat actorul. Cei mai mulți îi cunosc pe Halit Ergenç și Bergüzar Korel din serialul 1001 de nopți. De atunci nu s-au mai separat. Indiferent că anii au trecut, cei doi nu și-au pierdut sentimentele unul pentru celălalt.

Serialul 1001 de nopți continuă să-i surprindă pe fani în ciuda trecerii timpului

Halit Ergenç și Bergüzar Korel au reușit să-și surprindă fanii atunci când au apărut pentru prima oară în rolurile de protagoniști în serialul 1001 de nopți. Povestea numită propunere indecentă nu a fost uitată niciodată. Actrița a strălucit fără doar și poate în rolul Șehrazat, pe când partenerul său nu a avut niciun rival.

“Nouă ani au trecut de când a fost difuzat în Chile, dar povestea lui Onur și a lui Șehrazat a continuat să rămână o amintire frumoasă pentru audiența națională. Serialul, care a avut premiera în multe țări din lume, a confirmat încă o dată faptul că a fost un fenomen încă de la prima difuzare. Dramatic și romantic în același timp, reușește să spună istoria lui Onur și a lui Șehrazat.”, arată seriesturkish.com.

Bergüzar Korel are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în Anglia, locația pe care au ales-o pentru a trăit o lungă perioadă de timp. Amândoi se reîntorc în Turcia pentru a se dedica proiectelor profesional inedite.

În articolul

După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x