După mai mulți ani de absență, Adamari Lopez revine pe micile ecrane! Primele declarații despre proiectul care va surprinde pe toată lumea

Publicat pe 30.10.2023 la 18:36 Actualizat pe 30.10.2023 la 18:46

Adamari Lopez se întoarce la TelevisaUnivision și începe filmările pentru un nou proiect special! Despre ce este vorba.

Adamari López

Gettyimages.com

După mai mulți ani de absență, Adamari Lopez s-a întors și este gata să prezinte un proiect care va surprinde pe toată lumea.

Vești extraordinare despre cariera vedetei Adamari Lopez. Anunțul a venit de la TelevisaUnivision

TelevisaUnivision a anunțat că actrița și prezentatoarea TV Adamari Lopez a semnat un contract și va începe în curând filmările pentru un nou proiect care va fi difuzat în Mexic și Statele Unite, anunță univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adamari Lopez, una dintre cele mai cunoscute și versatile figuri din televiziunea hispanică, și-a început cariera la Televisa în anii 1990, jucând în telenovele precum "Sin Ti" (1997), "Camila" (1998), "Amigas y Rivales" (2001) și "Gata Salvaje" (2002). În 2008, a jucat rolul unei femei obsesive și ambițioase în telenovela "Alma de Hierro".

Pe lângă remarcabila sa carieră de actriță, Adamari López are o vastă experiență ca prezentatoare a unei emisiuni matinale și a participat la reality show-uri de succes, cum ar fi "Mira Quién Baila" (2011) de la Univision.

"Sunt foarte fericită să mă întorc în locul în care mi-am internaționalizat cariera de actriță. Familia TelevisaUnivision mi-a deschis întotdeauna uși cu oportunități care au jucat un rol determinant în creșterea mea profesională și sunt sigură că aceasta nu va face excepție", a declarat Adamari Lopez.

"Adamari Lopez este o vedetă internațională a televiziunii hispanice, căreia îi urăm astăzi bun venit în această casă, casa ei. Adamari a demonstrat o experiență vastă în domeniul divertismentului și este, fără îndoială, un talent care se caracterizează prin căldura și conexiunea sa atașantă cu publicul nostru, care suntem siguri că se va bucura de prezența sa pe toate platformele noastre de conținut", a adăugat Ignacio Meyer, președinte al rețelelor din SUA, TelevisaUnivision.

În articolul

După mai mulți ani de absență, Adamari Lopez revine pe micile ecrane! Primele declarații despre proiectul care va surprinde pe toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x