După o lună de absență, Halil İbrahim Ceyhan a revenit în atenția publicului. A renunțat la costumele care l-au făcut celebru

Publicat pe 10.07.2023 la 12:10 Actualizat pe 10.07.2023 la 09:22

După o lună de absență, Halil Ibrahim Ceyhan a revenit în atenția publicului. A renunțat la costumele care l-au făcut celebru.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și are un costum negru

După o lună de absență, Halil Ibrahim Ceyhan a revenit în atenția publicului

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să-și câștige o reputație de nedescris cu seria Moștenirea. A jucat încă de la început rolul de protagonist și s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru rolul lui Yaman. O lungă perioadă de timp a avut alături de actrița Sila Turkoglu. Cu toate acestea, la sfârșitul celui de-al doilea sezon și-a însușit singur această misiune. O altă vedetă i-a luat locul vedetei.

După o lună de absență, Halil Ibrahim Ceyhan a revenit în atenția publicului

Cu toate că Sila Turkoglu a părăsit serialul Moștenirea la finalul celui de-al doilea sezon, Halil Ibrahim Ceyhan a continuat cel de-al treilea sezon. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată pe actorul turc îmbrăcat într-o ținută casul.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18.00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă de obicei îl vedem la costum, de data aceasta îl vedem în blugi, tricou negri și o jachetă albă cu gri. Zâmbetul nu îi lipsește de pe chip, iar internauții s-au grăbit imediat să îl aprecieze. A primit peste 7 mii de comentarii și mii de aprecieri.

“Nu pot să-mi imaginez nicio secundă din Moștenirea fără Yaman. Yaman reprezintă totul pentru toți. Totul este minunat ca întotdeauna și întotdeauna mă gândesc la el.”, „Ești un rege. Din păcate avem doar o apreciere pe care ți-o putem da aici. Ești perfect, ești frumos”, “Chiar dacă nu mă uit la fiecare postare de-a ta, să știi că te apreciez”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților din toată lumea. Printre cei care s-au grăbit să apese butonul de like s-a numărat și actrița Ozge Yagiz. Aceasta a fost colega de platou a frumoasei Sila Turkoglu,

Halil Ibrahim Ceyhan devine tot mai apreciat de fanii din străinătate. Cei care îl îndrăgesc s-au grăbit să-l felicite pentru munca depusă.

“Va avea parte doar de proiecte inedite și toată munca va avea un impact major, așa cum merită.”, a zis cineva.

În termenii de producție, tânărul actor este văzut ca o sursă excelentă pentru rating. Există informații în presa din Turcia care susțin că varii oferte i-au fost făcute lui Halil Ibrahim Ceyhan. Cu toate acestea, nu se cunoaște încă proiectul pe care îl va alege acesta în continuare, la finalul filmărilor pentru proiectul “Moștenirea”.

Cum arată viitorul profesional pentru Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Cât pentru Sila Turkoglu, a fost șansa vieții sale profesionale de a juca în “Cranberry Sherbet”, așa cum ea însăși a menționat în mai multe interviuri. A oferit tuturor o atitudine demnă și curajoasă și a luat decizia de a îl înfrunta pe producătorul serialului “Moștenirea”, dar într-un final tot ce a avut, a fost doar de câștigat.

Haideți să vedem dacă Halil Ibrahim Ceyhan va avea aceeași soartă profesională ca a fostei sale partenere, alături de care a împărțit platourile de filmare timp de două luni. Fanii așteaptă cu nerăbdare un deznodământ, dar nu există nicio informație oficială despre acest lucru încă. Cercetările arată că este unul dintre cei mai discutați actori din mediul online.

În articolul

După o lună de absență, Halil İbrahim Ceyhan a revenit în atenția publicului. A renunțat la costumele care l-au făcut celebru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x