"E timpul să iubești" din 11 ianuarie, la Happy Channel

Publicat pe 05.01.2021 la 14:32 Actualizat pe 15.01.2021 la 16:28

Happy Channel difuzeaza serialul E timpul să iubeşti, incepând de luni, 11 ianuarie, de la ora 18:00, în fiecare zi, de luni până vineri. E timpul să iubeşti este o telenovela braziliană marca Globo.

Serial E timpul să iubești

TV Happy

Produsă şi regizată de Jayme Monjardim, cel care a semnat şi serialul-fenomen Clona, serialul îi are drept protagonişti pe Vitória Strada (Espelho da Vida – 2018, Real Beleza – 2015) si Bruno Cabrerizo (Orfanii unei natiuni – 2019, A Mãe é que Sabe – 2016, Ouro Verde – 2017, A Única Mulher – 2015).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul „E timpul să iubești” are scopul de a consola sufletele cu o poveste simplă, o dramă ușoară si a fost dezvoltata ca o călătorie în care iubirea este protagonistul real.

Amplasat în Brazilia și Portugalia în anii 1920, telenovela urmărește saga cuplului Maria Vitoria, fiica lui Jose Augusto, un mare producător de ulei de măsline și vin, un familist convins, și a lui Inacio.

S-au îndrăgostit într-un sat portughez, dar Inacio a fost nevoit să-și urmeze propriul său destin și să plece în căutarea unui loc de muncă, astfel ajunge în Brazilia. Cei doi protagoniști vor înfrunta tot felul de obstacole și răscruci de drum, încercând să-și îndeplinească adevăratul vis de a fi împreună.

Maria Vitoria este o femeie extrem de puternică care are puterea de a-și urma visele, în ciuda împrejurărilor nefavorabile. Se îndrăgostește sincer și iremediabil de un tânăr din satul vecin, pe numele lui Inacio. Din fructul iubirii celor doi se naște o frumoasă fetiță, Mariana. Vitoria nu va lăsa nimic să-i stea în calea iubirii ei pentru Inacio și fiica lor.

Cei doi pierd puterea dragostei lor pe măsură ce se întâlnesc cu persoane noi. Povestea este inspirată dintr-o întâmplare reală și trasmite greutățile întâmpinate de un cuplu tânăr într-o perioadă în care oamenii se căsătoreau din obligație și beneficii, nu iubire.

Citește și: Iarna neagră, E timpul să iubeşti şi O rază de speranţă vor putea fi urmărite la Happy Channel, începând cu 7 ianuarie „O rază de speranță” va avea premiera pe 11 ianuarie, numai la Happy Channel

În articolul

Serialul "E timpul să iubești" la Happy Channel, din 11 ianuarie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x