"E un personaj misterios!" Hande Erçel este îndrăgostită de noul ei rol și a depus multe eforturi pentru a deveni procurorul Leyla! Ce a dezvăluit

Publicat pe 12.09.2023 la 16:27 Actualizat pe 12.09.2023 la 16:38

Cunoscuta actriță Hande Erçel a revenit pe micul ecran cu noul său serial de la Fox, intitulat Bambașka Biri. Primul episod a avut un impact semnificativ în rândul fanilor, datorită prezenței puternice a lui Hande Erçel pe rețelele sociale.

Hande Erçel a colaborat din nou cu Burak Deniz, după o absență de 2 sezoane. Ultima ei apariție a fost în serialul romantic Sen Çal Kapımı (Love is in the Air), iar fanii ei au resimțit această absență.

Hande Erçel este îndrăgostită de noul ei rol și a depus multe eforturi pentru a deveni procurorul Leyla

Interesul uriaș pentru Bambașka Biri pe social media se datorează, în parte, așteptărilor lungi ale fanilor pentru un nou proiect al actriței. Hande Erçel a vorbit despre această pauză și entuziasmul său pentru producție: "Este pentru prima dată când am luat o pauză atât de lungă de la televiziune și în acest timp mi-am dat seama că îmi place să lucrez și să produc. Am fost foarte entuziasmată de începutul serialului nostru și a primit mai multă atenție decât mă așteptam. "Este un sentiment minunat să știu că există oameni care așteaptă entuziasmați alături de mine", a declarat ea, potrivit seriesturkish.com.

Jucând rolul procurorului Leyla, un personaj foarte diferit față de cele anterioare, actrița a atras atenția din primul episod. "Atinge cele mai profunde și întunecate laturi ale personajelor și pot spune că va atrage publicul. "Povestea noastră nu este doar povestea unui procuror idealist și a unuiu prezentator de știri, ci mult mai mult decât atât, este o poveste misterioasă și pasională", a menționat ea.

Despre personajul Leyla, Hande Erçel a subliniat importanța rolului în cariera sa: "Leyla este un personaj idealist, încrezător în sine, care pune adevărul înaintea propriilor sentimente și chiar a vocii inimii sale. Profesia ei se află în centrul vieții ei. [...] "Leyla este o femeie care nu a terminat niciodată această căutare a realizării de sine, care s-a opus mereu ordinii într-o lume patriarhală, de la familie până la colegi."

Actrița a adăugat că s-a pregătit intens pentru acest rol, lucrând cu regizorul și partenerul său de scenă. "Nu a trecut o zi fără să mă gândesc la Leyla. Am încercat să înțeleg personajul foarte mult timp. "În acest moment, am format o legătură foarte puternică cu Leyla și acum abia aștept să o văd pe Leyla mea", a dezvăluit ea, indicând cât de mult s-a identificat cu personajul.

În articolul

"E un personaj misterios!" Hande Erçel este îndrăgostită de noul ei rol și a depus multe eforturi pentru a deveni procurorul Leyla! Ce a dezvăluit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x