Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic. Actorul din “Rubi” se afla alături de familie

Publicat pe 23.12.2022 la 14:24 Actualizat pe 23.12.2022 la 14:42

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic. Actorul din “Rubi” se afla alături de familie.

Eduardo Santamarina poartă o cămașă neagră și zâmbește cu capul într-o parte

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic

Profimedia Images

Eduardo Santamarina este unul dintre protagoniștii ce au jucat în celebra telenovelă “Rubi”. Și-a construit o carieră de succes de-a lungul timpului și a rămas împăcat pe plan personal alături de familia sa. De cele mai multe ori s-a arătat sincer în preajma mediilor de comunicație și întotdeauna s-a arătat transparent în ceea ce privește relațiile sale.

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic

Deși la prima vedere pare a avea o viață perfectă, Eduardo Santamarina este un om normal care călătorește ca toți ceilalți cu mijloacele de transport puse la dispoziție în văzul lumii. Astfel, actorul a fost jefuit recent într-un aeroport, acolo unde se afla alături de soție și copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce bine că ne-au furat doar lucruri materiale.”, a mărturisit Eduardo Santamarina. Acesta revenise din vacanță alături de Mayrin Villanueva atunci când au fost jefuiți în Ciudad de Mexico. O fotografie care circulă pe internet o arată pe actriță în cadrul agenției ministerului public, retrăgându-și plângerea în cadrul asaltului. Atacatorii i-au urmărit familia lui Eduardo Santamarina încă de când aceștia se plimbau pe străzile orașului.

“Efectiv ne-au asaltat când am intrat în aeroport. Din fericire suntem bine, doar ne-am speriat și ne-au furat lucrurile materiale care acelea oricum vin și pleacă mereu. Și nu ne-am gândit să dăm niciun fel de declarații pentru că i-au furat geanta soției mele acolo unde avea telefonul, unde există foarte multe direcții, adrese, detalii despre noi și vrem să rămânem tăcuți.”, a dezvăluit actorul din “Rubi”. Eduardo Santamarina a subliniat faptul că familia sa a fost norocoasă că nu a fost atacată.

“Cel mai bine este că n-am pățit nimic și spunem tuturor să aibă grijă mereu.”, a mai spus actorul.

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina, de-a lungul timpului

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz , fiind întotdeauna împreună alături de copiii lor: Julia, Mayrín și Eduardo. De-a lungul carierei sale Eduardo Santamarina a fost sincer în legătură cu greutatea sa, asta pentru că a avut multe momente de insecuritate. Acesta și-a început cariera profesională în 1991 și de atunci nu a mai lăsat niciun moment în urmă. A jucat în cele mai apreciate producții și a continuat să-și construiască planurile personale alături de cei dragi.

“Ce-mi place cel mai mult să mănânc sunt dulciurile. Acolo devin nebun.”, a declarat în februarie 2021 în cadrul “De primera mano”, potrivit Univision.com. Pentru rolul din telenovela „La desalmada” a fost nevoit să dea jos mai multe kilograme. Este un actor atrăgător, însă de câteva ori a fost judecat pentru kilogramele în plus. Ulterior, a declarat că nu îl deranjează comentariile din mediul online. “De ce m-aș supăra dacă cineva ar veni la mine și mi-ar spune că sunt gras? De ce, dacă este o decizie pe care am luat-o singur? Ar fi rău să mă supăr.”, a spus Eduardo Santamarina. Actorul a devenit cunoscut grație rolurilor sale, iar pe platourile de filmare ale “Yo amo a Juan Querendon” a cunoscută pe mama fiicei sale, Mayrín Villanueva, cu care actualmente este căsătorit.

În articolul

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic. Actorul din “Rubi” se afla alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x