Eduardo Santamarina a fost victima unei agresiuni în decembrie 2022. Actorul revine cu detalii asupra situației

Publicat pe 28.04.2023 la 11:20 Actualizat pe 28.04.2023 la 12:22

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva au fost victimele unui asalt cu o armă de foc în decembrie 2022. Actorul de 54 de ani a ținut să vorbească despre subiectul pe care l-a abordat la acea vreme și să ofere mai multe detalii.

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina alături de fiul lor

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina în cadrul "GQ Hombres del Año 2019". 25 septembrie 2019

Profimedia Images

La finalul lunii decembrie 2022, Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina au trecut printr-un eveniment tulburător ce a reușit să le îngreuneze viața. Atunci când se întorceau dintr-o vacanță la New York, au fost asaltați cu o armă de foc în Mexic. De la producerea acelui incident, familia se protejează de fiecare dată când iese pe stradă, așa cum a relatat chiar Mayrín Villanueva.

Eduardo Santamarina a fost victima unei agresiune în decembrie 2022

În cea mai recentă interacțiune cu presa, Eduardo Santamarina a vorbit despre incidentul care a avut loc acum aproximativ 4 luni. Cu toate că actorul și familia sa au rămas fără bunurile materiale, acesta spune că ceea ce le-a fost furată de fapt a fost liniștea. În special, acesta a menționat că fiica sa Julia a fost prezentă în cadrul incidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pe mine m-au asaltat de mai multe ori aici în Mexic, nu e prima dată. Problema este că Julia, fiica noastră, a fost martoră a evenimentului, i s-a întâmplat pentru prima dată. Atunci, i-am spus, uite, asta este lumea în care trăim.”, a declarat actorul, potrivit Univision.com. Potrivit declarațiilor sale, atacatorii le-au cerut geanta și un ceas. De aceea, Eduardo Santamarina crede că aceștia fac parte dintr-o bandă foarte bine organizată. Aceste grupări țin să-și vizualizeze victimele încă de când acestea apar în aeroport, de unde iau taxi și le vizualizează întregul drum.

Citește și: Mayrín Villanueva și fiica Romina s-au reîntâlnit în Europa. Cele două au petrecut clipe de neuitat împreună

“S-a dat jos un tip și atunci el te vede, acolo în aeroport și de acolo nu mai ai nicio șansă. Acestea persoane comunică între ele prin intermediul telefonului. Când ajungi în mașină te urmăresc și te atacă.”, a povestit Eduardo Santamarina. În acest sens, protagonistul din “Rubi” a ținut să lase și o glumă pe seama incidentului, chiar dacă a fost o situație dramatică la acel moment.

“Să fie cât mai austeri posibil.”, a spus actorul. A specificat de asemenea că nu a mai avansat în cadrul investigațiilor. A catalogat situația prin care trece Mexicul în acest timp ca un “cancer”.

“Nu a fost cineva să înfrunte și să ofere o soluție acestui cancer în societate. Nu știu care este percepția voastră acum, dar este multă violență, dar multă violență.”, a concluzionat Eduardo Santamarina.

Evoluția lui Eduardo Santamarina, de la romantic la seducător în roluri de antagonist

La Desalmada este cel mai recent proiect al actorului Eduardo Santamarina. Aici l-am putut urmări într-un rol mult mai matur, dar și cu un personaj negativ de data aceasta. În afara platourilor de filmare, s-a lăsat văzut cu părul alb și barbă. În prezent are 53 de ani și o familie unită și frumoasă.

Eduardo Santamarina și-a început cariera la vârsta de 23 de ani, primul rol fiind secundar în telenovela “ La pícara soñadora”. Grație înălțimii și carismei sale, s-a poziționat imediat ca unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. Primul său rol de protagonist l-a avut în 1996 în telenovela “Marisol”, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Erika Buenfil. La scurtă vreme au urmat proiectele “Salud, dinero y amor’, ‘Rencor apasionado’ și ‘Serafín’. În 1999 s-a căsătorit cu Itatí Cantoral, cea care a fost colega sa în cadrul CEA de la Televisa și în câteva telenovele.

În 2000, a jucat rolul de protagonist în telenovela “El precio de tu amor” alături de Galilea Montijo. A urmat apoi proiectul “Velo de novia”, acolo unde a cunoscut-o pe actrița Susana González, cea cu care se spune că ar fi înșelat-o pe Itatí Cantoral. S-a îndepărtat de scandaluri și a urmat apoi telenovela “Rubi”, proiect care a devenit un adevărat fenomen.

În articolul

Eduardo Santamarina a fost victima unei agresiuni în decembrie 2022. Actorul revine cu detalii asupra situației

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x