Eduardo Santamarina, de la rolurile de băiat bun la personaj negativ

Publicat pe 05.10.2021 la 15:50 Actualizat pe 05.10.2021 la 15:57

Cine nu îl cunoaște pe Eduardo Santamarina, celebrul actor care a jucat în telenovela ‘Rubi” alături de Barbara Mori? Se pare că de-a lungul timpului bărbatul a interpretat mai mult roluri de băiat bun, însă acum a venit vremea să își ia în primire replicile pentru un personaj negativ.

Eduardo Santamarina poartă o cămașă de culoare închisă

Eduardo Santamarina, de la rolurile de băiat bun la personaj negativ

Profimedia Images

Eduardo Santamarina este un cunoscut actor de teatru și film din Mexic. Bărbatul s-a făcut remarcat datorită rolului pe care l-a interpretat în telenovela “Rubi” alături de Barbara Mori. Deși are 53 de ani, acesta este în continuare activ și reușește să obțină roluri în producții importante.

Fiind din generația 1989-1991, Eduardo Santamarina a reușit să joace în cele mai de succes telenovele produse de Televisa în acea perioadă. În 1995, a jucat alături de Francisco Gattorno și Angelica Rivera în “La Duena”.

Dar cine poate uita telenovela “Marisol”, acolo unde actorul interpreta rolul de băiat bun care își dorea dragostea iubite sale. Eduardo Santamarina este printre cei mai atractivi bărbați ai anilor ’90.

Eduardo Santamarina, de la rolurile de băiat bun la personaj negativ

Eduardo Santamarina a jucat și în “Rencor apasionado”, “Serafin”, “Abrazame mui fuerte” și alte producții care au rămas pe primele locuri în acea perioadă. În 2004, oamenii din întreaga lume l-au urmărit pe bărbat în telenovela “Rubi”.

Actorul a luat lecții la “Centro de Educacion Artistica” și de atunci succesul a venit nesperat de ușor. În 2000, Eduardo Santamarina s-a căsătorit cu actrița Itati Cantoral. În același an se nășteau gemenii cuplului, Jose Eduardo și Roberto Miguel.

În 2003, cei doi au decis că își doresc să divorțeze, așa că relația lor s-a destrămat cu adevărat în anul 2004. Ulterior s-a întâlnit cu Susana Gonzalez, iar în 2007 cei doi s-au despărțit. În timp ce era căsătorit cu frumoasa Itati Cantoral, Eduardo Palomo a filmat în ipostaze incedente alături de Susana Gonzalez.

Eduardo Santamarina este însurat cu actrița Mayrín Villanueva cu care are o fetiță. De-a lungul carierei sale, a jucat în peste 20 de telenovele.

Cine este Eduardo Santamarina

Pe vremea când Eduardo Santamarina a fost căsătorit cu Itati Cantoral, actrița a mărturisit că o cunoaște pe amanta soțului său, ba chiar a vorbit cu aceasta, însă nu îi poartă pică pentru ce a făcut.

Eduardo Santamarina se poate declara un bărbat fericit, asta dacă e să ne luăm după fotografiile pe care acesta le postează întotdeauna pe contul personal de Instagram. Alături de familie sau pe platourile de filmare, actorul este apreciat de cei 564 de mii de fani din întreaga lume.

Eduardo Santamarina este și un iubitor de animale, suflete pe care le iubește și le apreciază. Actorul este cunoscut pentru faptul că este un călăreț formidabil și că apreciază orice ține de echitație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul a postat recent o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apare alături de soție.

“Împreună, văd cum trece timpul și așa îmi doresc să rămânem mereu. Să văd cum trece timpul cu tine.”, a scris actorul în dreptul fotografiei.

Rodul iubirii dintre Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva a împlinit 12 ani pe data de 18 iulie 2021, data la care familia ei i-a pregătit și o petrecere intimă surpriză, respectând regulile impuse de pandemie. Atât Eduardo cât și soția lui postează frecvent fotografii cu micuța și sunt fericiți că aceasta face parte din viața lor.

În articolul

Eduardo Santamarina, de la rolurile de băiat bun la personaj negativ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x