Eduardo Santamarina dezvăluie cadoul îndrăzneț pe care i l-a cerut soției Mayrín Villanueva de Ziua Tatălui. Sărbătoarea are loc pe 18 iunie în Mexic

Publicat pe 16.06.2023 la 12:37 Actualizat pe 16.06.2023 la 14:08

Ziua Tatălui are loc în Mexic pe 18 iunie în fiecare an. În 20123, Eduardo Santamarina dezvăluie cadoul îndrăzneț pe care i l-a cerut soției celebre cu ocazia evenimentului.

Eduardo Santamarina și Mayrin Villanueva stau unul lângă celălalt

Eduardo Santamarina dezvăluie cadoul îndrăzneț pe care i l-a cerut soției Mayrin Villanueva de Ziua Tatălui

Profimedia Images

Nu mai este mult până când în Mexic se sărbătorește celebra Zi a tatălui. Cu această ocazie, actorul Eduardo Santamarina a fost chestionat de către jurnaliști cu privire la cadoul pe care îl dorește de la soția sa.

Eduardo Santamarina dezvăluie cadoul îndrăzneț pe care i l-a cerut soției Mayrín Villanueva de Ziua Tatălui

Actorul în vârstă de 54 de ani a detaliat cum dorește să-și petreacă ziua de 18 iunie, provocând astfel râsetele jurnaliștilor. Tatăl vitreg al lui Sebastián și Romina Poza a mărturisit că nu va putea sărbători într-o manieră grandioasă, având în vedere că se află pe platourile de filmare ale telenovelei “ Nadie como tú”, produsă de Nacho Sada.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Păi muncesc, dar ce cadou frumos este acesta.”, a declarat actorul pe 12 iunie în fața jurnaliștilor, arată univision.com. A subliniat că soția îl va surprinde cu o mâncare gătită chiar de ea și a vorbit despre cadoul îndrăzneț pe care i l-a cerut.

“O să dau din casă dar o să mănânc. Știți că-mi place să mănânc și soția mea gătește foarte bine și cum face dragoste, este atât de bine.”, a spus actorul. Acesta a provocat râste, însă a continuat cu declarațiile sale spunând cum a cucerit-o pe Mayrín Villanueva la începutul relației.

“Ochii mei, cu ochii mei am cucerit-o și uite că am ochi frumoși. Soția mă acceptă așa cum sunt, cu defectele și calitățile mele și mulțumită lui Dumnezeu ne înțelegem foarte bine.”, a subliniat acesta. Julia este fiica pe care o are din căsnicia cu celebra vedetă. Actorul a punctat dacă tânăra va urma drumul actoriei.

“Da, o s-o sprijin în tot ce vrea, este mică încă. Știți și voi, într-o zi vrea să fie veterinar, în fiecare zi se schimbă. Bineînțeles, o s-o facem când o să vină momentul așa cum am făcut și cu ceilalți patru. Când vor să zboare, îi vom lăsa.”, a spus.

Mayrín Villanueva, despre criticile aduse lui Eduardo Santamarina cu privire la greutatea sa

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina formează una dintre cele mai solide perechi din lumea telenovelelor. Sunt căsătoriți de 13 ani și au demonstrat că nimic nu le stă în cale atunci când vine vorba despre dragostea lor. Actorul a fost judecat în mediul online pentru faptul că s-a îngrășat, însă soția i-a luat imediat apărarea. Vedeta este de părere că astfel de comentarii nu își au rostul și pot răni persoanele asupra cărora sunt îndreptate.

“E ceva ce eu n-o să mai menționez pentru că mă rănește și rănește și celelalte persoane. Ești o ființă umană, așa cum ești și punct.”, a declarat Mayrín Villanueva. Aceasta a subliniat că ar trebui lăsate la o parte comentariile nesolicitate despre fizicul celor din jur.

“Să fim fericiți, să nu mai punem etichete, asta este destul de urât.”, a subliniat vedeta. Aceasta i-a atribuit soțului său mai multe calități și a menționat că îl iubește fără să-i pese de lucrurile spuse de cei din jur. Eduardo Santamarina s-a născut pe 9 iulie 1968 în Mexic și este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele.

În articolul

Eduardo Santamarina dezvăluie cadoul îndrăzneț pe care i l-a cerut soției Mayrín Villanueva de Ziua Tatălui. Sărbătoarea are loc pe 18 iunie în Mexic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x