Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva, căsătoriți de 12 ani. Actorul își dezvăluie trucurile pentru o căsnicie fericită

Publicat pe 04.12.2021 la 13:59 Actualizat pe 04.12.2021 la 14:40

Eduardo Santamarina a luptat mult pentru a fi împreună cu actrița Mayrín Villanueva, însă în cele din urmă dragostea lor a triumfat. Sunt împreună de 12 ani, dar se iubesc ca la început. Actorul își dezvăluie acum toate trucurile pentru o căsnicie fericită.

Eduardo Santamarina stă pe scaun și poartă blugi și o cămașă. Actrița Mayrín Villanueva stă pe scaun și poartă o rochie neagră

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva în timpul unei conferințe de presă în anul 2018

Profimedia Images

Pentru Eduardo Santamarina, intimitatea într-o relație cântărește mult, așa că actorul a avut câte un as în mânecă de-a lungul celor 12 ani de căsnicie alături de Mayrín Villanueva. În ciuda faptului că a trecut timpul, cele două vedete continuă să se iubească exact ca la începutul relației.

Eduardo Santamarina a dezvăluit într-un interviu recent care sunt secretele unei căsnicii durabile și pline de pasiune, la orice vârstă.

Cu toate că se iubesc, cei doi au avut de înfruntat greutăți în cuplu, ca orice alți îndrăgostiți.

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva, căsătoriți de 12 ani

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva au împreună o fiică și deși sunt căsătoriți de 12 ani, continuă să fie îndrăgostiți ca doi adolescenți. Ei bine, secretul stă în mâneca actorului care recent a vorbit despre pasiunea care nu îi dă pace.

Astfel, Eduardo Santamarina a dezvăluit care este cuplului atunci când vine vorba de intimitate: “Da, cum să nu, încă ni se aprind călcâilele unul după celălalt. Creativitatea nu trebuie să lipsească niciodată dintr-o relație.”, a povestit actorul.

Acesta nu este primul sfat pe care acesta îl oferă în legătură cu relațiile amoroase, astfel că în luna iulie a acestui an a mărturisit că pentru el sexul regulat într-o relație contează foarte mult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cheia este să faci dragoste în fiecare zi, seara târziu, dimineața devreme. 365 de zile pe ani.”, a spus.

Cât despre părerea actriței Mayrín Villanueva, aceasta știe că în ciuda orelor pe care le petrec amândoi pe platourile de filmare, timpul petrecut în cuplu este vital. “Nu este prima dată când muncim. Deja avem 12 ani și aici ne-am cunoscut...nimic nu este mai important decât organizarea.”, a precizat actrița în vârstă de 51 de ani.

Cu toate că se iubesc nespus, Mayrín Villanueva a mărturisit ce ar face dacă l-ar surprinde pe soțul ei înșelând-o cu o femeie mai tânără.

Mayrín Villanueva, dacă Eduardo Santamarina ar înșela-o

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva s-au cunoscut în 2007, pe vremea când erau protagoniști în telenovela 'Yo Amo a Juan Querendón'. Pe atunci actorul se despărțise deja de Susana Gonzalez, dar actrița era căsătorită cu Jorge Poza.

Chimia de pe platourile de filmare a reușit să ajungă și în realitate și într-un interviu televizat, Eduardo Santamarina a povestit despre momentul în care a început să aibă sentimente pentru partenera ei.

“A fost la finalul telenovelei când eu deja începeam să nu mă mai abțin. O sărutam, o luam de mână, eu voiam o femeie ca ea și mulțumesc lui Dumnezeu, este mama fiicei mele.”, a spus actorul.

Pe de altă parte, Mayrín Villanueva a acceptat să fie cu Eduardo Santamarina, în ciuda faptului că nu se despărțise oficial de Jorge Poza.

“Definitiv ne-am despărțit când deja eu umblam cu Eduardo, dar s-a întâmplat să fim infideli cât încă eram într-o relație. Eu locuiam cu el, dar mă vedeam cu Eduardo. Nu este ceva cu care mă mândresc.”, a recunoscut actrița.

Cu toate acestea, Eduardo Santamarina a așteptat câțiva ani pentru a fi cu iubirea vieții sale.

În articolul

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva, căsătoriți de 12 ani. Actorul își dezvăluie trucurile pentru o căsnicie fericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x