Ei sunt frații faimoasei Maite Perroni. Unul este identic cu vedeta RBD, iar celălalt nu-și dorește prezența în mediul online

Publicat pe 06.12.2023 la 10:05 Actualizat pe 06.12.2023 la 10:36

Maite Perroni are doi frați mai mici pe care nu i-a expus până acum în mediul online. Care este motivul și ce spune despre aceștia.

Maite Perroni poartă o cămașă albă și un sacou închis la culoare

Maite Perroni are doi frați mai mici care nu-și doresc prezența în mediul online

Profimedia Images

Actrița și integranta formației RBD are doi frați pe care nu îi expune în mediul online. Unul dintre ei s-a lăsat o singură dată fotografiat alături de vedetă. Maite Perroni a ținut să lase un mesaj emoționant pentru mama sa în cadrul unuia dintre concerte.

Ei sunt frații faimoasei Maite Perroni, celebra artistă RBD

În prezent, vedeta se bucură de succes atât pe plan profesional cât și profesional. A devenit mămică pentru prima oară și este căsătorită cu producătorul mexican Andrés Tovar. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Maite Perroni continuă să apară pe scenă în cadrul concertelor RBD alături de colegii și prietenii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au mai rămas doar patru concerte din cadrul turneului Soy Rebelde și artiștii sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun în fața publicului lor. În ceea ce o privește pe Maite Perroni, aceasta a devenit una dintre cele mai emblematice figuri din Mexic la momentul actual. Se cunoaște până acum faptul că mama sa este supraviețuitoare a cancerului de sân, acesta fiind motivul pentru care artista RBD a ținut să o menționeze de-a lungul celor mai multe dintre discursurile oferite pe scenă.

Citește și: Maite Perroni spune că turneele cu RBD nu mai sunt la fel ca acum 20 de ani. Cum au fost afectate vedetele de volumul imens de muncă

Puțină lume știe că Adolfo și Francisco sunt cei doi frați ai vedetei. Primul dintre aceștia este cu 3 ani mai mic, iar cel de-al doilea cu 9 ani mai mic. În ceea ce-l privește pe Adolfo, fratele vedetei, aceste este licențiat în psihologie, este sexolog și profesor. Pe contul personal de Instagram, aceasta a împărtășit o fotografie cu el, fanii realizând imediat că sunt identici. Motivul pentru care Maite Perroni nu publică imagini cu fratele său Francisco este simplu, acesta nu își dorește să apară pe rețelele sociale.

De altfel, acesta i-a interzis să facă acest lucru. Cu toate acestea, în 2019, la împlinirea a 33 de ani ai lu Adolfo, actrița i-a dedicat câteva cuvinte pe pagina sa și a mărturisit de ce nu are și poze cu Francisco.

“Dacă ar trebui să definesc ce este iubirea necondiționată și complicitatea, aș putea să mă gândesc că nu există cuvinte suficiente pentru a explica ce simt pentru acest om. Te iubesc, frate, așa cum nu-ți poți imagina. Ești unul dintre cele două cadouri pe care mi le-au dăruit părinții în această viață. Celălalt cadou fără comparație, mi-a interzis să îl pun pe instagram.”, a spus vedeta.

Maite Perroni îi dedică o melodie specială mamei sale

Maite Beorlegui a descoperit că suferă de cancer mama în 2010 și în septembrie 2023 a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, a reușit să treacă peste orice perioadă dificilă a vieții sale și a simțit nevoia să lase un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Citește și: După ce a fost judecată pentru kilogramele în plus, Maite Perroni pozează în costum de baie. Cum arată în realitate vedeta RBD

“Mulțumesc încă o dată pentru viață. Au fost vremuri dificile în spital, cu operații. Cu toate acestea, trebuie să fim plini de speranță, de iubire și să acceptăm ceea ce este.”, a scris aceasta pe pagina sa.

Ulterior, a ținut să le lase și copiilor un mesaj în aceeași notă, mulțumindu-le pentru sprijinul necondiționat pe care i l-au acordat de fiecare dată.

“Mulțumesc copiilor meu, Maite, Adolfo și Francisco pentru iubirea necondiționată și sprijin. Prețioșilor mei, Mila, Lucas și Lía. Vă iubesc profund.”, a spus aceasta.

În articolul

Ei sunt frații faimoasei Maite Perroni. Unul este identic cu vedeta RBD, iar celălalt nu-și dorește prezența în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x