Eiza González a crescut ca fiind idolul adolescentelor. Cum a depășit una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai grele perioade ale vieții sale

Publicat pe 16.06.2023 la 10:40 Actualizat pe 16.06.2023 la 11:45

Într-unul dintre cele mai recente interviuri, Eiza González vorbește despre proiectele profesionale de viitor dar și presiunea pe care a simțit-o la începutul carierei. A început ca fiind idolul a milioane de adolescenți și tineri.

Eiza González poartă o rochie fără mâneci și ține mâinile în șold

Eiza González, în cadrul Prince Trust Gala. 23 aprilie 2023

Getty Images

Eiza González se află în cel mai prolific moment al carierei sale. A lucrat cu cei mai buni regizori de la Hollywood și a participat în cadrul celor mai importante evenimente din lumea filmului. A lucrat din greu pentru a se afla în poziția de astăzi și continuă în același ritm, întotdeauna având un proiect care stă să fie prezentat publicului larg.

Eiza González a crescut ca fiind idolul adolescentelor

Într-unul dintre cele mai recente interviuri, vedeta a dezvăluit cum este să fii idolul a milioane de adolescenți din lumea întreagă, dar și cum e să crești într-o astfel de lume a celebrităților. Într-o discuție cu cei de la L’Officiel, Eiza Gonzalez a făcut o comparație între viața sa din adolescență petrecută pe platourile de filmare și cea a tinerilor care nu s-au ocupat cu o astfel de meserie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am crescut în lumina reflectoarelor așa cum o fac mulți copii în această cultură pop. Am făcut-o într-o altă țară, dar am făcut-o. Nu există toleranță pentru greșeli nici măcar la o vârstă fragedă și este extrem de greu. Astfel că uiți să-ți urmezi visul, devine ceva înfricoșător. Dacă sunt o simplă fată acasă și sunt cel mai mare fan al Seleni Gomez și văd ce i se întâmplă spun clar că asta este foarte înfricoșător și nu mi-aș dori să mă aflu în pielea ei.”, a declarat Eiza Gonzalez, potrivit hola.com.

Citește și: Eiza Gonzalez dezvăluie o locație miraculoasă: “Una dintre cele mai speciale experiențe din viața mea”

Punctează faptul că social media devine un loc și mai periculos. Artiștii trebuie să-și pună măști și să nu-și mai arate adevărata față, cu toate că devin modele pentru alții și își extind orizonturile.

“Trebuie să încetăm cu ideea asta că trebuie să arătăm lumii și că suntem modele. Nu contează. Lumea e un loc dificil și fiecare își găsește locul pe parcurs. Nu trebuie să arăți tot timpul că ai o viață pozitivă și frumoasă. Ceea ce trebuie să faci este să-ți onorezi propria viață, să ai grijă de ceea ce-ți dorești, să-ți păstrezi fericirea.”, a spus aceasta.

Ambasador Bulgari, este imaginea multor branduri importante și este apreciată de fanii din lumea întreagă. Prea cea mai recentă ședință foto a îmbrăcat o rochie neagră cu spatele gol ce i-a lăsat la vedere bijuteria prețioasă din zona gâtului.

Eiza González vorbește despre noi proiecte profesionale

Actrița originară din Mexic a ținut să aducă în discuție și premierele pe care le va avea în viitorul apropiat. A lucrat alături de regizori care au ajutat-o să-și împingă limitele mult mai departe, așa cum ea însăși a declarat.

Citește și: Actrița mexicană Eiza Gonzalez, apariție splendidă în rochie din satin. Detaliul care a atras atenția fanilor

“El mi-a piermis să fac lucruri pe care alți regizori nu le-au văzut realizabile.”, a spus despre munca alături de Guy Ritchie ce a ajutat-o în munca pe platourile de filmare ale peliculei “The ministery of ungentlemanly warfare”. “Ceea ce vreau să spun fără să fie spoiler este că mi-a permis să joc un personaj britanic și trebuie să am accent britanic.”

Atunci când Eiza Gonzalez pășește pe covorul roșu al celor mai importante eveniment știi clar că a muncit din greu pentru a se afla acolo. După ce a filmat timp de aproape un an pentru seria “The three body problem”, s-a întors în Mexic pentru filmul “La Máquina”, apoi s-a mutat în Londra pentru a juca singurul personaj feminin din proiectul lui Guy Ritchie, “ The Ministry of Ungentlemanly Warfare”.

“Cine altcineva are oportunitatea de a spune că poate să călătorească și să facă ceea ce iubește? Nu pot să mă plâng, sub nicio formă. Sunt foarte mulțumită și recunoscătoare.”, a spus vedeta.

În articolul

Eiza González a crescut ca fiind idolul adolescentelor. Cum a depășit una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai grele perioade ale vieții sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x