Eiza Gonzalez a îmbrăcat o rochie cu buzunare supradimensionate și s-a machiat strident, însă look-ul ei este de departe spectaculos

Publicat pe 30.10.2021 la 12:29 Actualizat pe 09.11.2021 la 00:33

Eiza Gonzalez a reușit să surprindă din nou cu o apariție demnă de laudă. Actrița a îmbrăcat o ținută care o scoate din obișnuit.

Eiza Gonzalez

Profimedia

Eiza Gonzalez este o vedetă internațională care a jucat în filme alături de Jennifer Lopez și de mari actor cunoscuți la Hollywood.

Aceasta are o carieră în actorie, dar și în modă, recunoscută fiind pentru aparițiile sale excepționale în orice fel de producție și la orice fel de eveniment.

Eiza Gonzalez, apariție surpinzătoare într-o ținută diferită

Desigur că atunci când trăiești din imagine, fie ploaie fie vânt, apariția ta trebuie să fie impecabilă, drept dovadă, nici de data aceasta Eiza Gonzalez nu se lăsa mai prejos.

Aceasta a bifat o apariție spectaculoasă în oraș, îmbrăcând o ținută creată de un celebru designer. Eiza Gonzalez se numără printre celebritățile de la Hollywood care au cucerit întreaga lume cu frumusețea.

Deși mulți ar fi de părere că haină este ciudată, având buzunare supradimensionate, colorate și făcută dintr-un material diferit, aceasta, totuș,i a reușit să dea o notă personală ținutei și să o scoată din obișnuit.

Cu un machiaj strident și o pereche de încălțări potrivite, Eiza Gonzalez a reușit să surprindă internetul cu ținuta sa fără cusur elegantă și totodată casual.

Eiza a devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010. Ea a impresionat pe covorul roșu cu o rochie imperială.

Citește și: Eiza Gonzalez, apariție răvășitoare într-o rochie roșie cu trenă. Vedeta a tăiat răsuflarea pe covorul roșu

Actrița este una dintre cele mai fabuloase femei care au pășit vreodată pe covorul roșu, iar în prezent se bucură de succesul unei cariere impresionante pe continentul american.

Citește și: Eiza Gonzalez, răpitoare într-un costum albastru electrizant. Pantofii au fost piesa de rezistență, care au dezvăluit tatuajul mai puțin știut al vedetei

Focoasa brunetă nu face ravagii doar în industria filmului, ci și pe podimuri. Mai mult aceasta a atras alături de ea unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood au renunțat la burlăcie pentru ea. Printre cuceririle sale se numără Timothée Chalamet, Luke Bracey și Josh Duhamel.

În articolul

Eiza Gonzalez a îmbrăcat o rochie cu buzunare supradimensionate și s-a machiat strident, însă look-ul ei este de departe spectaculos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x