Eiza Gonzalez a îmbrăcat o rochie din satin, prinsă doar de un umăr și a făcut furori: "Acest vis parizian"

Publicat pe 23.03.2022 la 19:37 Actualizat pe 26.03.2022 la 13:45

Eiza Gonzalez este o actriță foarte cunoscută la Hollywood, care a jucat în producții alături de Jennifer Lopez și nume grele din industrie. Acesta este totodată și model, reprezentând case mari ale fashion-ului internațional. De curând, acesta a surprins cu o apariție nu tocmai obișnuită, într-o ținută pe care nu oricine o poate purta, dar care amintețe de ținutele zeițelor.

Eiza Gonzalez

Getty

Actrița s-a făcut remarcată încă de la primele sale apariții, când făcea primii pași în cariera sa. Acesta a înaintat în lumea cinematografiei încă de când era foarte tânără și a lucra enorm pentru succesul de astăzi.

Acesta s-a menținut din toate punctele de vedere și a reușit să obțină roluri impresionante în filme care au avut răsunet. Eiza Gonzalez este una dintre actrițele care au făcut furori și în serialele turcești. Aceasta a atras de fiecare dată atenția datorită farmecului său, dar și a talentului de neînlocuit. Mai mult, acesta s-a impus ca o femeie cu un stil impecabil.

Eiza Gonzalez, răvășitoare într-o ținută specială, pe care nu oricine o poate purta

De curând, acesta a promovat ținuta unui designer internațional și a surprins cu apariția sa impecabilă. Acesta poartă o rochie roz, prinsă doar de un umăr, care amintește de hainele purtate de zeițele Greciei. Rochia din material fin pune în evidență trupul său filiform și îi dezvăluie umerii.

Distinsa actriță s-a îmbrăcat în nuanțe pastelate și a ales să se accesorizeze cu inele și un lanț finuț, încununând întregul look. Vedeta a bifat o apariție impecabilă pentru o apariție ce merită amintită mult timp de acum încolo. Diva latino nu strălucește doar pe marile ecrane, ci și la evenimente, când are grijă să arate impecabil din cap până în picioare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

Ce operații estetice are Eiza Gonzalez și cum arăta înainte de intervenții

A trecut ceva timp de la prima apariție a Eizei pe covorul roșu la evenimente, dar a trecut și ea pe la cabinetul medicului estetician. Artista internațională și-a făcut intervenții la nivelul nasului, al pometilor, a buzelor dar și la nivelul conturului feței, lucru care nu se cunoaște deloc în prezent, ceea ce dovedește că și-a ales cei mai buni medici care să o transforme.

În anul 2008, Eiza Gonzalez era total schimbată. Părul ei era blond și trăsăturile exact așa cum i le-a lăsat Mama Natură.

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

În 2014, frumoasa actriță a lăsat telenovele pentru o carieră la Hollywood.

Eiza Gonzalez și-a început visul american cu rolul lui Santanico Pandemonium în serialul de groază ''From Dusk till Dawn: The Series'' (2014–2016). Eiza a impresionat atât de tare publicul din lumea întreagă, încât tot mai mulți regizori au avut-o în vizor. În 2017, superba brunetă a fost aleasă să joace în filmul de acțiune ''Baby Driver'', iar în 2019 a apărut în ''Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw'', alături de Vin Diesel, Jason Statham și Dwayne The Rock Johnson.

În articolul

Eiza Gonzalez a îmbrăcat o rochie din satin, prinsă doar de un umăr și a făcut furori: "Acest vis parizian"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x