Eiza Gonzalez a renunțat la rețelele de socializare. Mama ei a dezvăluit motivul acestei decizii radicale

Publicat pe 29.12.2023 la 18:51 Actualizat pe 29.12.2023 la 19:36

Glenda Reyna, mama Eisei Gonzalez, a dezvăluit cum se simte fiica ei în acest moment, în așteptarea anului 2024.

Eiza Gonzalez

Profimediaimages.ro

2023 a fost un an contrastant pentru Eiza González. În paralel cu succesele profesionale din film și televiziune, actrița s-a confruntat cu situații personale complexe, așa cum a dezvăluit într-unul dintre mesajele sale profunde pe care le-a publicat zilele trecute pe contul său oficial de Instagram. După, actrița a luat decizia de a-și închide rețelele de socializare, eveniment care a atras atenția urmăritorilor săi, care au început să se întrebe ce s-a întâmplat.

În fața acestei situații, mama interpretei, Glenda Reyna, a dezvăluit motivul care a stat la baza acestei măsuri luate de faimoasa sa fiică, oferind detalii despre cum se simte aceasta în așteptarea venirii unui nou an, care speră să aducă cu sine multe satisfacții.

De ce a renunțat la viața din mediul online Eiza Gonzalez

În urma textului cu care Eiza González și-a luat rămas bun de la 2023, actrița și-a închis contul de Instagram, unde interacționa frecvent cu fanii. Fiind atentă la această comunicare zilnică, mama sa, doamna Glenda, s-a angajat să gestioneze orice aspect legat de fiica sa, explicând decizia care a preocupat fanii starului mexican. "Bună tuturor. Printesa mea, @eizagonzalez, a ales să ia o pauză în decembrie pentru a începe anul 2024 odihnită și fericită...", se poate citi la începutul textului publicat de Reyna pe rețelele sale personale, un mesaj care a stârnit imediat reacții în rândul urmăritorilor. Pentru a da mai multă emoție mesajului său, Glenda l-a însoțit cu o fotografie a lui Eiza.

Glenda a decis să sprijine fiica sa, dat fiind că Eiza este apropiată de fani, și a deschis un canal de comunicare prin propriile sale rețele. "Pentru orice aspect important legat de ea, vă rog să mă contactați pe această cale. Vă dorim sărbători fericite, multe binecuvântări și toată recunoștința noastră pentru un început de 2024 binecuvântat", a adăugat ea la finalul mesajului său, care a primit mii de aprecieri și multe urări pentru noul an care urma să înceapă. Mesajul puternic al lui Eiza González

În postarea sa de acum câteva zile de pe Instagram, a vorbit despre contrastul acestui an. "Acest an a fost, probabil, cel mai crucial din viața mea. Am fost cea mai fericită și cea mai tristă. Cea mai bună și cea mai proastă versiune a mea. Am călătorit în jurul lumii făcând ceea ce iubesc, fără a fi acasă și simțind lipsa stabilității. Paradoxul vieții mă fascinează mereu. Am realizat atâtea lucruri la care am visat mereu, în timp ce plângeam și luptam să mă ridic din pat. Văzând acest videoclip, îmi amintește cât de binecuvântată sunt. Viața este uimitoare și uneori mă simt ca și cum aș fi pe un carusel din care nu pot coborî. Sunt recunoscătoare că am putut descoperi părți din mine pe care nu le-am cunoscut niciodată. Am săpat adânc și am lucrat la mine mai mult ca niciodată. Am fost mai deschisă și mai vulnerabilă ca niciodată", a scris ea.

"Presupun că acest an a fost pregătirea pentru ce va veni în următorul. Sunt doar recunoscătoare pentru cei dragi mie. Pentru îmbrățișările lor, pentru îngrijirea și iubirea lor. Sfârșitul acestui an este agridulce, dar acest videoclip mă umple de speranță și recunoștință. Mulțumesc tuturor pentru că ați făcut parte din 2023, ne vedem în noul an", a conchis ea. Astfel, actrița încheie un an extraordinar, dispusă să ia o pauză bine meritată alături de cei dragi, în special alături de mama sa, care nu se desparte de ea nicio clipă.

În articolul

Eiza Gonzalez a renunțat la rețelele de socializare. Mama ei a dezvăluit motivul acestei decizii radicale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x