Eiza Gonzalez apare alături de Robbie Williams în cadrul unei prezentări de modă. Despre ce este vorba

Publicat pe 06.07.2022 la 11:15 Actualizat pe 06.07.2022 la 11:59

Eiza Gonzalez apare alături de Robbie Williams în cadrul unei prezentări de modă la Paris. Vedeta a fost printre cele mai discutate apariții de pe covorul roșu. Cum arată.

Eiza Gonzalez apare îmbrăcată într-o fustă lungă albă cu imprimeu floral și un top negru și stă alături de Robbie Williams în cadrul unei prezentări de modă

Eiza Gonzalez și Robbie Williams în cadrul unei prezentări de modă la Paris. 4 iulie 2022

Profimedia Images

Eiza Gonzalez se numără printre vedetele care au strălucit la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a urmărit prezentările chiar alături de Robbie Williams. Întâlnirea dintre cei doi a fost intens discutată ulterior, iar rochia pe care a purtat-o vedeta a făcut ravagii, atât printre cei prezenți, cât și printre internauți.

Eiza Gonzalez apare alături de Robbie Williams în cadrul unei prezentări de modă

Eiza Gonzalez s-a numărat printre cele mai discutate nume din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Pe lângă prezența sa impecabilă și ținuta spectaculoasă, aceasta s-a aflat lângă interpretul britanic Robbie Williams în tot acel timp. Actrița în vârstă de 32 de ani a împărțit locația cu mari personalități, printre care cântărețul recunoscut în lumea întreagă, dar și Francois-Henri Pinault, soțul actriței Salma Hayek.

Fotografiile în care Eiza Gonzalez apare alături de Robbie William au ajuns rapid virale în mediul online, acolo unde fanii nu au întârziat să apară cu comentarii și aprecieri. Apariția vedetei în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris este printre puținele evenimente la care aceasta a fost prezentă după finalizarea scurtei relații cu Jason Momoa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eiza Gonzalez și-a arătat întotdeauna pasiunea pentru lumea modei și a bunului gust, asta pentru că înainte de a fi o actriță cunoscută în lumea întreagă, a defilat pe marile podiumuri ale cunoscuților creatori de modă. Actrița s-a îmbrăcat într-o fustă vaporoasă, extrem de lungă cu imprimeu floral. De asemenea, în partea de sus a optat pentru un top negru, fără mâneci, perfect pentru zilele călduroase de vară. Ținuta a fost întregită de machiajul ce i-a redat și mai bine chipul de porțelan pe care îl invidiază toată lumea. Ochii au fost evidențiați printr-un machiaj special.

Citește și: Evoluția vedetei Anahi, de la RBD, până în prezent. Vedeta a împărtășit fanilor transformarea sa de-a lungul timpului, în imagini

Una dintre cele mai mari vedete mexicane de la Hollywood este în continuare ocupată pe plan profesional, acolo unde rolurile sale impresionează pe micul ecran.

Eiza Gonzalez și Jason Momoa s-au despărțit

Cei doi actori s-au despărțit la doar câteva luni de când au început să se întâlnească. Se pare că diferențele dintre aceștia nu i-au lăsat să meargă mai departe ca și cuplu. O persoană apropiată actorilor a declarat că în acest moment își doresc lucruri diferite de la viață. Aceasta a declarat că singurul lucru care i-a unit pe cei doi a fost spiritul de aventură.

“E o persoană foarte amuzantă, dispusă să facă totul pentru a ieși din zona de confort. Ea își dorește mai mult decât o ieșire într-o noapte.”, a declarat o sursă apropiată celor doi, conform Tvnotas.com.mx. Se pare că Jason Momoa încă așteaptă partenera potrivită căreia o va prezenta și copiilor săi. Deși s-a despărțit de Lisa Bonet, acesta încă îi acordă respect și considerație, dat fiind faptul că anii petrecuți împreună i-au oferit aceste sentimente.

Citește și: Bárbara Mori, alături de partener în mediul online. Cum arată bărbatul care i-a furat inima celebrei "Rubi"

Aceștia au făcut publică o declarație prin care spunea că dragostea lor continuă, însă într-o altă formă, mult mai profundă. De asemenea, copiii vor fi întotdeauna crescuți sub aceeași formă ca și până acum, fără a le lipsi dragostea niciunuia dintre părinți. Atât Jason Momoa, cât și Lisa Bonet au vorbit despre despărțire oficial.

În articolul

Eiza Gonzalez apare alături de Robbie Williams în cadrul unei prezentări de modă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x