Eiza Gonzalez, apariție care taie răsuflarea. A renunțat la sutien de dragul unei rochii decoltate. Cum și-a făcut pariția pe covorul roșu

Publicat pe 20.03.2023 la 18:09 Actualizat pe 20.03.2023 la 18:41

Actrița mexicană Eiza Gonzalez impresionează cu o apariție distinsă pe covorul roșu. Vedeta a renunțat la sutien pentru a îmbrăca o rochie dintr-un material satinat, cu decolteu adânc.

Eiza Gonzalez

Gettyimages.com

Eiza Gonzalez este cunoscută pentru aparițiile sale impecabile pe covorul roșu nu și-a dezamăgit fanii nici de această dată. Ne este un secret pentru nimeni că Eiza Gonzalez este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de la Hollywood, care a jucat în producții uriașe alături de nume mari din industria cinematografiei.

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010. În anul 2008, Eiza Gonzalez era total schimbată. Părul ei era blond și trăsăturile exact așa cum i le-a lăsat Mama Natură.

Cum arată rochia care i-a evidențiat bustul generos actriței Eiza Gonzalez

Pe acetă cale, vedeta și-a anunțat și filmul în care joacă: "Acest spectacol este incredibil de emoționant. Sunt atât de mândră să fac parte din el cu cea mai uimitoare distribuție. Mulțumesc lui @scottzburns și familiei noastre @appletvplus pentru asta", a scris ea.

Vedeta excelează și în cariera de model, ea fiind imaginea unor celebre branduri de la nivel internațional, cărora le poartă și prezintă creațiile la orice eveniment și pe marile podiumuri ale lumii. Rochia albă îi evidențiază extrem de fin bustul generos și se vede cu ochiul liber că o astfel de ținută nu este croită pentru a fi purtată cu sutien.

Eiza Gonzalez face parte din generația tânără de actori care a cucerit Hollywood-ul după primele apariții. Acesta a cochetat de micuță cu actoria și i-a plăcut să fie în lumina reflectoarelor, iar astăzi, la 31 de ani, culege roadele muncii sale de până acum așa cum știe mai bine și continuă să pună cărămidă peste cărămidă pentru "visul american".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Gabriela Spanic, mesaj de mulțumire pentru fanii săi. De ce a făcut acest gest actrița din producția “La Usurpadora”

Modelul investește mult în aspectul său fizic, nu este o iubitoare a operațiilor estetice, însă are câteva intervenții minore ce i-au îmblânzit trăsăturile. În schimb, trupul perfect pare lucrat la sală și cu siguranță ține diete stricte pentru a putea arăta impecabil, mai ales că ea nu muncește doar pe platoul de filmare, ci și pe podiumuri, la prezentări de modă a unor branduri imense, recunoscute la nivel internațional.

Citește și: Kassandra s-a fotografiat în costum de baie. Coraima Torres nu mai este adolescentă de altădată, dar strălucește la vârsta sa

În articolul

Eiza Gonzalez, apariție care taie răsuflarea. A renunțat la sutien de dragul unei rochii decoltate. Cum și-a făcut pariția pe covorul roșu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x