Eiza Gonzalez, criticată de fani. Care a fost motivul pentru care vedeta a fost luată la întrebări

Publicat pe 13.08.2022 la 21:00 Actualizat pe 13.08.2022 la 19:31

Eiza Gonzalez a reușit să cucerească lumea filmului nu doar prin aparițiile sale fără greș în cele mai importante producții, ci și datorită stilului vestimentar aparte pe care l-a abordat tot timpul. Cu toate că este iubită de fanii din întreaga lume, vedeta a fost criticată de internauți cu ocazia celor mai noi postări.

Eiza Gonzalez poartă un accesoriu sclipitor pe cap și are ruj roșu

Eiza Gonzalez pe covorul roșu în cadrul The Fashion Awards 2021 în Londra

Profimedia Images

Eiza Gonzalez s-a transformat în muza directorului Michael Bay, asta după ce vedeta a început să se pregătească intens pentru filmările producției „Ambulance”. Filmul va fi lansat anul viitor, iar actrița joacă alături de Jake Gyllenhaal, fostul iubit al cântăreței Taylor Swift.

“Ambulance” este un remake al unei producții daneze lansate în 2005, dar se vrea a fi un succes total, dați fiind actorii din rolurile principale.

Pentru a-și promova proiectul, Eiza Gonzalez a postat pe rețelele sociale câteva fotografii inedite, însă fanii au criticat-o imediat.

Eiza Gonzalez și povestea din spatele filmului “Ambulance”

“Ambulance” spune povestea unui veteran de război care are nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru a-i plăti operația soției sale. Dat fiind faptul că este vorba despre o intervenție dificilă, acesta are nevoie cât mai repede de bani, așa că se gândește să jefuiască o bancă.

Pentru a scăpa, acesta fură o ambulanță, acolo unde o găsește pe Cam Thompson, interpretată de Eiza Gonzalez. Cu această producție, actrița este decisă să cucerească lumea filmului, mai ales că din anul 2013 s-a mutat la Los Angeles ca să fie mai aproape de tot ceea ce reprezintă această industrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ocazia acestei pelicule, Eiza Gonzalez apare într-o manieră cu totul diferită în cele mai noi postări din online. Fanii s-au grăbit imediat să comenteze și au ajuns la concluzia că vedeta a slăbit foarte mult în ultima vreme.

Mai multe mesaje legate de acest aspect au început să curgă pe pagina personală de Instagram a acesteia, dar cei mai mulți dintre internauți i-au apreciat actriței aspectul vestimentar.

Eiza Gonzalez le-a arătat fanilor ce obiecte vestimentare a purtat pe parcursul filmărilor pentru producția “Ambulance”, însă reacția acestora nu a fost una tocmai dorită. Una dintre fotografii o arată pe vedetă îmbrăcată în pantaloni și bluză cu sclipici.

Eiza Gonzalez, criticată de fani din cauza ultimelor postări din online

Imediat, internauții au asaltat-o cu comentarii: “Doamne, ești bolnavă?”, “Îngrașă-te un pic, 5 kg nu ți-ar strica”, “Mănâncă ceva, fata mea”, “Pare o păpușă”.

În ciuda comentariilor răutăcioase, au fost mulți fani care i-au luat apărarea actriței și astfel s-a dat o adevărată luptă chiar în dreptul postării acesteia.

“Doar ei îi stă bine cu acest look”, “Eiza ești o frumusețe”, “Ce superbă, ție orice îți vine bine”, au scris fanii.

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai iubite actrițe la momentul actual. Vedeta vine din Mexic și s-a născut pe 30 ianuarie 1990. A apărut în cele mai importante producții ale momentului, alături de actori mari.

Se pare că, în ciuda frumuseții, actrița are celulită. Cu toate acestea, de fiecare dată când se uită în oglindă, aceasta spune că se simte “sexy, puternică”.

“Am ajuns la vârsta la care trebuie să fiu puternică. Mă uit în oglindă și văd această fată și mă gândesc că trebuie să o iubesc. Nu vreau să o critic. Aș vrea să-i dau corpului meu mesajul că sunt recunoscătoare și că sunt mulțumită pentru ca și el să mă mențină sănătoasă.”, a declarat aceasta.

În articolul

Eiza Gonzalez, criticată de fani. Care a fost motivul pentru care vedeta a fost luată la întrebări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x