Eiza González neagă că ar avea operații estetice. Așa a reușit să-și subțieze fața

Publicat pe 07.06.2023 la 11:00 Actualizat pe 07.06.2023 la 11:42

Faimoasa vedetă Eiza González a reușit să ridice nenumărate semne de întrebare dată fiind diferența dintre cum arăta la începutul carierei și cum se prezintă astăzi în fața fanilor. Se spune că ar fi apelat la operațiile estice, însă aceasta a negat.

Eiza Gonzalez poartă părul prins cu ruj roșu

Eiza González neagă că ar avea operații estetice

Profimedia Images

La cei 33 de ani, Eiza González arată cu mult diferit față de cum au cunoscut-o fanii la începutul carierei sale. Printre primele sale experiențe ca și actriță s-a numărat telenovela “Lola, erase una vez”.

Eiza González neagă că ar avea operații estetice

Nu au lipsit voci care să spună că vedeta ar fi apelat la medicii esteticieni pentru a-și modifica în fel și chip felul în care arată. Cel care a vorbit despre procedurile uzuale realizate de către vedete a fost un chirurg estetician pe nume Fernando Guerrero. Acesta a participat în cadrul programului De noche cu Yordi Rosado și a făcut referire la Bichectomie, o procedură prin care se îndepărtează grăsimea feței pentru a părea mult mai suplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca exemplu a oferit-o pe nimeni alta decât pe faimoasa Eiza González, ba chiar a făcut și o postare în mediul online în acest sens.

Citește și: Actrița mexicană Eiza Gonzalez recunoaște că a apelat la psihiatru. Ce dezvăluiri făcut: “Are cheia fericirii”

“Eu o dădeam mereu exemplu pe ea și ea mi-a zis că n-a făcut asta, că diferitele situații din viață au ajutat-o să slăbească, însă nu și-a eliminat grăsimea facială.”, a spus doctorul, potrivit univision.com. Acesta a subliniat că este de acord cu declarat vedetei, dat fiind faptul că nu a putut să demonstreze contrariul. Eiza González a mărturisit întotdeauna că totul s-a datorat unei importante schimbări fizice, asta după ce a slăbit mai multe kilograme.

În 2015, actrița a vorbit despre depresia prin care a trecut la vârsta de 12 ani, atunci când și-a pierdut tatăl. A suferit de o tulburare alimentară și obișnuia să mănânce compulsiv. Astfel, a ajuns ca de la 15 la 20 de ani să aibă o schimbare fizică radicală. Cu toate acestea, nu a negat faptul că a intrat totuși pe mâna medicilor esteticieni pentru o mică schimbare fizică. În 2011, a declarat că și-a făcut rinoplastie pentru a-și schimba aspectul fizic, totul fiind relatat în cadrul emisiunii “Hoy”.

Vedete care au apelat la rinoplastie pentru a-și schimba aspectul fizic

Eiza González este una dintre cele mai celebre vedete latine de la Hollywood și chiar dacă o bună perioadă de timp nu a vorbit despre acest lucru, a recunoscut faptul că a intrat pe mâna medicilor esteticieni pentru rinoplastie. În 2011 a mărturisit că este fericită cu noul rezultat.

Citește și: Actrița mexicană Eiza Gonzalez, apariție splendidă în rochie din satin. Detaliul care a atras atenția fanilor

“Eu sunt foarte mulțumită. Dacă este ceva ce nu-ți place și poți schimba, asta rămâne mereu la latitudinea fiecăruia. Eu sunt fericită și adevărul e că fanii m-au întrebat și am preferat să le spun eu.”, a declarat vedeta.

Adrian Uribe se numără printre vedetele care au apelat la rinoplastie. Khloé Kardashian a avut o schimbare radicală în ultimii ani și chiar dacă nu a menționat de câte ori a intrat pe mâna medicilor, a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la rinoplastie.

“Lumea spune că mi-am făcut a 30-a operație la față, dar eu mi-am făcut doar rinoplastie. Toată lumea se supără că n-am zis nimic, dar nimeni nu m-a întrebat niciodată.”, a spus Khloé Kardashian. Lupita Jones este o actriță cunoscută din Mexic. Chiar dacă de-a lungul timpului a negat, într-un final a recunoscut că a suferit o rinoplastie.

În articolul

Eiza González neagă că ar avea operații estetice. Așa a reușit să-și subțieze fața

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x