Eiza González și Mario Casas formează un cuplu. De trei luni, cei doi au apărut în mai multe momente împreună

Publicat pe 03.10.2023 la 12:38 Actualizat pe 03.10.2023 la 13:36

Eiza González și Mario Casas se află într-o vacanță în Italia și au fost fotografiați împreună. Formează un cuplu de mai bine de trei luni și se bucură de momentele frumoase împreună.

Eiza González poartă un sacou alb și are părul desprins

Eiza González în cadrul prezentării de modă Fendi la Săptămâna Modei de la Paris 2023.

Getty Images

Eiza González continuă să fie în atenția presei în ceea ce privește viața sa amoroasă. De data aceasta a fost surprinsă la brațul actorului Mario Casas, o vedetă de origine spaniolă. Este cunoscut pentru roluri în filme precum “Bird Box Barcelona” ( 2023), “The Innocent” ( 2021), “I want you” ( 2012), sau “Three steps above heaven” ( 2010).

Eiza González și Mario Casas formează un cuplu de trei luni

Cu toate că au împărtășit imagini separate dintr-un loc idilic, cei doi călătoresc împreună. Au fost fotografiați de paparazzi și nu au fost scăpați din ochi nicio secundă. Primele cadre au fost realizate în Roma, iar apoi a urmat o plajă superbă unde se pare că amândoi se află în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Eiza González și Mario Casas formează un cuplu de aproximativ 3 luni. Actorul de origine spaniolă a debutat ca regizor în Mi soledad tiene alas, iar împreună cu vedeta celebră s-a bucurat de câteva zile de odihnă în capitala Italiei. Au fost fotografiați ca doi turiști, iar prezența lor a fost ușor trecută cu vederea. În imaginile publicate în mediul online se observă cum schimbă zâmbete și priviri, dar și glume, în timp ce frumoasa mexicană își filmează partenerul.

Citește și: Eiza Gonzalez a fost surprinsă de paparazzi ca o gazelă pe străzile din Los Angeles. Imaginile care au surprins fanii

Escapada celor doi vine să întărească speculațiile care circulau deja de ceva vreme. Chiar dacă amândoi sunt discreți cu viața personală, pe rețelele sociale schimbă întotdeauna mesaje și își arată admirația unul pentru celălalt. După ce Mario Casa a publicat o fotografie în care apare pe o motocicletă, o fană l-a întrebat când vor avea loc filmările pentru a treia parte a Tres metros sobre el cielo. Eiza González a ținut să răspundă imediat cu “Te rog!”

Aceasta, actriță și cântăreață, este recunoscută pentru rolul de protagonistă în Lola, erase una vez. Ani mai târziu a reușit să cucerească producătorii de la Hollywood și a făcut parte din filme precum Godzilla vs Kong, Fast and Furious: Hobbs & Shaw și Ambulance sau Baby Driver. A avut relații cu Liam Hemsworth, Timothée Chalamet, Paul Rabil și Jason Momoa, printre alții.

De cealaltă parte, Mario a avut relații cu Amaia Salamanca, María Valverde, Berta Vázquez, Blanca Suárez y Déborah François, ultima fiind cea mai cunoscută relație a sa.

Eiza González și Mario Casas, surprinși îndrăgostiți la Roma

Cei doi ar putea confirma cea mai nouă pereche din lumea celebrităților. Au fost surprinși la Roma cu o atitudine degajată și fiind foarte apropiați unul de celălalt. Potrivit presei locale, ar putea fi vorba despre o vacanță romantică în capitala Italiei.

Citește și: Eiza González a fost surprinsă în Ibiza alături de pilotul Lewis Hamilton. Cei doi au petrecut un weekend împreună

Chiar dacă la început s-ar putea crede că ar fi vorba doar despre o prietenie, adevărul este că fotografiile ajunse virale în mediul online susțin alt lucru. Mario Cosas și-a documentat fiecare pas pe care l-a făcut în Roma, asta pentru că a fost tocmai orașul în care și-a promovat filmul Mi soledad tiene alas. Rolul principal este jucat de fratele său, Oscar Casas.

Până în prezent, niciunul nu a ieșit public să confirme relația, chiar dacă fanii le-au cerut în repetate rânduri acest lucru în mediul online.

În articolul

Eiza González și Mario Casas formează un cuplu. De trei luni, cei doi au apărut în mai multe momente împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x