Eiza González a împlinit 32 de ani. Celebra vedetă a sărbătorit alături de cea mai dragă persoană din viața ei

Publicat pe 01.02.2022 la 12:55 Actualizat pe 01.02.2022 la 13:23

Eiza González a împlinit 32 de ani și a sărbătorit acest moment important al vieții alături de cea mai dragă persoană din viața ei. Mama actriței a postat câteva fotografii din mediul online cu celebra sa fiică.

Eiza González poartă un sacou strălucitor și are părul desprins

Eiza González în cadrul InStyle And Warner Bros. Annual Golden Globe Awards Post-Party. 5 ian. 2020

Getty Images

Eiza González sărbătorește alături de familie cei 32 de ani de viață. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă chiar la sfârșitul lunii ianuarie. Cu această ocazie specială, mama actrițe i-a lăsat un mesaj emoționant în mediul online și le-a arătat internauților cum a crescut fiica sa de-a lungul timpului.

Eiza González se găsește într-una din cele mai bune perioade ale vieții sale, asta pentru că pe plan financiar vedeta nu se poate plânge. Proiecte peste proiecte și perioade de faimă, așa se poate descrie viața ei.

Eiza González a împlinit 32 de ani și a sărbătorit alături de cei dragi

Eiza González reușește să uimească Hollywood-ul cu talentul său imens, iar proiectele curg pentru această talentată actriță. În ciuda atâtor planuri profesionale, vedeta nu a uitat că ziua ei este una specială, așa că a sărbătorit-o într-un mod elegant și diferit.

Aceasta a postat câteva fotografii personale de pe vremea când era doar un bebeluș, asta pentru că mama ei a luat decizia de a-i face o urare mai specială, așa cum fanii s-au obișnui deja. Pe InstaStory, Eiza González a primit nenumărate felicitări din partea familiei, prietenilor și fanilor, iar tot ceea ce a decis să posteze, i-a emoționat pe internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Glenda Reyna a împărtășit pe pagina personală de Instagram o fotografie cu Eiza González de când era mica, însoțită de un text de-a dreptul emoționant. Aceasta a început prin a povesti cum a fost când frumoasa vedetă a venit pe lume: “Azi privesc în spate și mă găsesc sensibilă și vulnerabilă. Simt și acum corpul tău micuț cerând să stea lângă inima mea. Acea zi a rămas pentru totdeauna în ființa mea, prima ta clipă de viață. Binecuvântez infinit venirea ta pe lume.”

Ulterior, fostul model Glenda Reyna i-a dedicat câteva cuvinte pentru întreaga carieră pe care a îmbrățișat-o încă de mică.

Eiza González, mesaj emoționant din partea mamei cu ocazia zilei sale de naștere

“Vibrezi cu fiecare energie pe care o transmiți prin simpla ta prezență, asta de când te-ai născut. Privești mereu cu ochii plini de vise, de obiective, de învățăminte, de emoție personală și profesională. Ești mereu autentică, atât de tu și atât de adevărată.”, a scris Glenda Reyna pe contul personal de Instagram.

Eiza González i-a mulțumit mamei sale și a lăsat de asemenea câteva cuvinte pe InstaStory, alături de o fotografie la fel de personală: „Te iubesc cu toată inima mea, mami”. Dacă acel mesaj n-a fost suficient, mama actriței a postat o serie de imagini în mediul online. Tânăra apare în copilărie, în cadrul primelor proiecte și de-a lungul tuturor filmelor în care a jucat.

Într-una din imagini, Glenda Reyna a lăsat un text în care specifică cu exactitate cum a simțit să-și vadă fiica crescând. Emoțiile care au însoțit-o de-a lungul carierei sale și dorința de a o vedea într-o zi în rochie de mireasă. Printre faimoșii care i-au urat toate cele bune vedetei s-au numărat și Katherine McNamara, Rosamund Pike, Georgie Flores, Ashley Madekwe, stiliști și fotografi faimoși.

Eiza González se numără printre cele mai cunoscute vedete din lume cu peste 7 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram.

În articolul

Eiza González a împlinit 32 de ani. Celebra vedetă a sărbătorit alături de cea mai dragă persoană din viața ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x