Eiza González și Jason Momoa formează un cuplu. Ce spun zvonurile apărute deja în presă

Publicat pe 16.05.2022 la 13:47 Actualizat pe 16.05.2022 la 14:20

Eiza González și Jason Momoa formează un cuplu. Primele zvonuri au apărut deja în presă, iar fanii și-au împărțit părerile în mediul online.

Eiza González paortă o jachetă colorată, iar Jason Momoa un costum negru și ochelari de vedere

Eiza González și Jason Momoa

Getty Images

După anunțul despărțirii de Lisa Bonet, faimosul Jason Momoa se pare că și-a deschis din nou inima pe platourile de filmare ale celei mai noi serii Fast & Furious. Alături de Eiza González formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, iar zvonurile spun că îndrăgostiții petrec momentan clipe de neuitat împreună.

După mai bine de 20 de ani de căsnicie, Jason Momoa și-a anunțat separarea de Lisa Bonet, iar anunțul a fost primit ca o reală surpriză de către toți cei care îi îndrăgeau.

Eiza González și Jason Momoa formeaz un cuplu

Jason Momoa și-a deschis din nou inima și de data aceasta norocoasa care a câștigat lozul este chiar faimoasa Eiza González. După ce și-a anunțat despărțirea de Lisa Bonet în luna ianuarie a lui 2022, starul din Aquaman nu a mai fost văzut în preajma niciunei femei faimoase. Surse apropiate actorului spun că acesta se află deja într-o relație cu Eiza González, însă la momentul actual nu este vorba de nimic mult prea serios.

“Se întâlnesc. Lui îi pasă de ea. E într-un loc foare liniștit acum, lucrează la filmările pentru Fast X, e foarte ocupat și într-un loc mult mai bun. Amândoi sunt ocupați, dar se distrează împreună. Nu este nimic serios la momentul actual.”, a declarat o sursă, conform People.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă apropiere dintre Jason Momoa și Eiza González a fost observată în cadrul premierei filmului “Ambulance”, producție din care actrița face parte. Deși cei doi nu au pășit pe covorul roșu împreună, cei mai mulți dintre fani știau deja că actorul se află acolo pentru a-i fi alături partenerei sale.

Deși s-a zvonit că Jason Momoa ar avea o relație cu Kate Beckinsale, acesta a făcut primele declarații oficiale în legătură cu evenimentul.

“A fost o nebunie, toată lumea credea că suntem împreună. Am vrut să fiu de ajutor, îi era frig. De acum încolo n-o să mai dau geaca nimănui.”, a declarat Jason Momoa. Într-o declarație realizată de comun acord, Jason Momoa și Lisa Bonet și-au anunțat despărțirea.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit

Într-o declarație oficială, Jason Momoa și Lisa Bonet și-au anunțat despărțirea, astfel lăsându-i pe fani într-o nedumerire oficială. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Lola Iolani în vârstă de 14 ani și Nakoa-Wolf în vârstă de 13 ani.

„Dragostea care ne-a unit continuă, însă amândoi dorim să evoluăm în locuri complet diferite. Ne eliberăm pentru a deveni mai buni și a descoperi lucruri noi. Vom rămâne devotați în continuare copiilor noștri și ne rugăm pentru ei.”, au declarat oficial Jason Momoa și Lisa Bonet.

Surse apropiate celor doi au declarat că atât Jason Momoa cât și Lisa Bonet și-au dorit lucruri diferite de-a lungul vieții, însă abia recent au descoperit calea spre mărturisirea sentimentelor adevărate. Astfel, Jason Momoa și-a arătat sprijinul pentru fiica sa vitregă Zoë Kravitz atunci când a participat alături de aceasta în cadrul premierei filmului The Batman. De asemenea, protagonistul din Aquaman rămâne prieten cu tatăl acesteia, Lenny Kravitz.

În articolul

Eiza González și Jason Momoa formează un cuplu. Ce spun zvonurile apărute deja în presă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x