El este soțul celebrei Dulce Maria. Bărbatul nu este străin de lumea mondenă

Publicat pe 05.02.2022 la 21:15 Actualizat pe 05.02.2022 la 16:58

Toată lumea știe detalii despre Dulce Maria, artista care a făcut parte atât din formația "RBD", dar și din telenovela "Rebelde". Puțini știu însă detalii despre soțul artistei, acesta fiind cunoscut de asemenea în lumea mondenă.

Dulce Maria poartă o bluză albă cu model și o pălărie cu boruri largi

Dulce Maria în cadrul unei conferințe de presă la Billboard Latin Music Showcase

Profimedia Images

Paco Álvarez, soțul artistei Dulce Maria, este cunoscut ca și producător de televiziune, teatru și literatură, astfel că viața mondenă nu îi este străină deloc. Bărbatul care a reușit să o cucerească pe celebra cântăreață nu este un om oarecare, astfel că a reușit de-a lungul timpului să se facă remarcat atât pe plan musical, cât și în televizune.

Paco Álvarez și-a dedicat viața artei, la fel ca și soția lui, astfel că cei doi reușesc să-I insufle și fetiței lor puțin din această meserie. Bărbatul și-a început cariera în cadrul marilor companii mass-media din Mexic, astfel că a reușit să scrie peste 3000 de programe înregistrate și 600 de programe live.

În 2009, soțul artistei împreună cu alte nume cunoscute din industrie, a reușit să producă un documentar despre încălzirea globală.

Cine este Paco Álvarez, soțul artistei Dulce Maria

Paco Álvarez a fost producătorul și directorul campaniei artistice “Soy”, concept creat pentru Edith González, Ana Serradilla, Ana Claudia Talancón, Martha Higareda, Ana la Salvia, Demián Bichir, Luis Miguel, Chayanne, Ximena Navarrete și alții.

Soțul artistei a primit nenumărate premii de-a lungul carierei sale, printre care și “Honorable Mention” în cadrul Festivalului de Film Metropolitan de la New York. Printre cele mai bune opere ale sale se numără și "Mis Días Contigo" (operă literară), "Huellas de febrero", "Rompecorazones", "Madre Tierra" și "Los Serdán”.

Înainte de relația cu Dulce Maria, Paco Álvarez a fost căsătorit cu María José Castillo Cooper și au împreună trei copii, o fetiță și doi gemeni. Fosta membră a trupei RBD a declarat în repetate rânduri că ține la copiii partenerului său și împreună au o relație frumoasă de prietenie.

Cum s-au cunoscut Paco Álvarez și Dulce Maria

Dulce Maria și Paco Álvarez și-au făcut publică relația în 2017, însă cei doi erau deja împreună de un an. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului pentru piesa “No sé llorar”, însă au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

După ce au anunțat nașterea fiicei lor prin intermediul rețelelor de socializare, Dulce Maria și soțul ei au continuat să posteze fotografii cu micuța. Cu toate acestea, fanii și-au dat seama că cei doi își doresc în continuare să aibă o viață liniștită, departe de ochii presei.

Paco Álvarez nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu micuța, alături de care a lăsat un mesaj mai mult decât emoționant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prin ce călătorie mergem împreună de mână, ce magie să văd cum crești și cum o viață nouă începe. Iubita mea, micuța mea luptătoare, te iubim eu și mama ta. Ești lumina noastră.”, a scris Paco Álvarez pe contul personal de Instagram.

Bineînțeles că prima care a reacționat la mesajul artistului a fost chiar Dulce Maria, care nu a rezistat să lase câteva cuvinte în dreptul fotografiei. De asemenea, fanii celor doi i-au acaparat pe aceștia cu mesaje și aprecieri pe conturile personale.

“Vă iubesc”, a scris Dulce Maria.

Dulce Maria rămâne una dintre cele mai iubite artiste din Mexic, asta după ce a cunoscut succesul international odată cu apariția telenovelei “Rebelde”.

În articolul

El este soțul celebrei Dulce Maria. Bărbatul nu este străin de lumea mondenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x