Elizabeth Álvarez lămurește cearta pe care a avut-o cu Jorge Salinas în public. Care este adevărul

Publicat pe 21.07.2023 la 13:30 Actualizat pe 21.07.2023 la 14:29

Elizabeth Álvarez a vorbit despre ideea unui eventual divorț după ce a fost “prinsă” de jurnaliști într-o ceartă alături de Jorge Salinas. Care este de fapt adevărul.

Elizabeth Alvarez și Jorge salinas stau unul lângă altul

Elizabeth Álvarez lămurește cearta pe care a avut-o cu Jorge Salinas în public

Getty Images

Elizabeth Álvarez a vorbit în fața presei despre zvonurile care aduc în prim-plan un divorț, asta după ce a fost surprinsă certându-se într-un centru comercial cu Jorge Salinas.

Elizabeth Álvarez lămurește cearta pe care a avut-o cu Jorge Salinas în public

Actrița i-a asigurat atât pe jurnaliști cât și pe fani că nu o deranjează aceste tipuri de zvonuri. După 12 ani de căsniciei și luptele pe care le-a purtat de-a lungul timpului ca și actriță și soție de celebritate, nu-și mai dorește să dea curs tuturor acuzațiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Draga mea, sunt atât de mulțumită de căsnicia mea și eu știu cine sunt. Nu trebuie să ofer nicio explicație, dar, cu toate acestea, ceea ce m-ai întrebat îți voi răspunde cu foarte mare plăcere. Această căsnicie mereu a fost pusă sub semnul întrebării.”, a spus vedeta. În același interviu în fața presei din Mexic, actrița din La Herencia a punctat și felul în care gestionează fiecare zvon ce îi înconjoară căsnicia.

“Știi că eu iau lucrurile astea așa cum sunt, știind ce am și ce avem în familie. Uneori mă surprind întrebându-mă de ce se spun lucrurile astea despre noi. Este totuși normal, înțeleg munca noastră, sunt situații care nu pot fi controlate și nu poți să faci altceva decât să mergi înainte, să dai pagina.”, a spus vedeta. Actrița în vârstă de 45 de ani a confirmat încă o dată că rămâne căsătorită cu Jorge Salinas, fiind fericiți cu un proiect de familie și că așa îi vom vedea în continuare pentru moment. De asemenea, a subliniat că nu dorește să privească spre viitor. Relația din prezent este una fericită.

“Avem o familie atât de frumoasă încât sunt oameni care nu cred asta, care nu vor să vadă, dar știu că majoritatea doriți acest lucru.”, a spus vedeta.

Elizabeth Álvarez a reacționat și la cearta lui Jorge Salinas cu unul dintre reporteri

Actrița și-a descris soțul ca fiind o persoană temperamentală și chiar dacă s-a menținut departe de scandalul care s-a petrecut, a apelat la relația dintre artist și presă comparând-o cu o căsnicie.

“Răspunsurile pe care Jorge le-a oferit sunt cu titlu personal pentru că el spune ceea ce dorește să spună. Depinde cum se simte în acel moment, știu că Jorge este un om, un actor temperamental, dar și un bun artist. Lucrurile astea trec imediat, se dă pagina imediat. Actorii și presa avem relația perfectă, căsnicia perfectă, avem nevoie unii de alții. Întotdeauna am lucrat într-o comunitate și așa va fi de acum înainte. Există medii care se înțeleg mai bine cu actorii decât alții, dar este normal. Se leagă prietenii, dar cred că totul se va rezolva și va rămâne uitat, o să continuăm să lucrăm pentru că asta cred că trebuie făcut, să lucrăm cât mai mult.”, a punctat vedeta.

Vedeta spune că nu se simte în măsură să-și sfătuiască soțul în ceea ce privește interacțiunea în fața presei, dar îl sprijină necondiționat pe acesta, fiind alături de el în viață. A mărturisit că este o persoană independentă.

În articolul

Elizabeth Álvarez lămurește cearta pe care a avut-o cu Jorge Salinas în public. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x