Elizabeth Álvarez revine pe micile ecrane. Ce rol va interpreta celebra vedetă

Publicat pe 25.02.2022 la 12:21 Actualizat pe 25.02.2022 la 12:52

Elizabeth Álvarez i-a anunțat pe fani că revine pe micile ecrane și va interpreta un rol neașteptat. Despre ce este vorba.

Jorge Salinas poartă o cămașă albă și un costum negru, iar Elizabeth Alvarez poartă o rochie cu flori, zâmbește și are părul prins

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez în cadrulU nivision Upfront 13 mai 2014

Getty Images

Elizabeth Álvarez revine pe micile ecrane și va interpreta un rol negativ de data aceasta. Vedeta a dat toate detaliile proiectului, iar fanii au fost încântați să afle că vedeta lor preferată se va întorce pe platourile de filmare.

După trei ani de absență, Elizabeth Álvarez va juca în telenovela “La Herencia”, de data aceasta într-un rol negativ. Ce a declarat actrița.

Elizabeth Álvarez revine pe micile ecrane

Elizabeth Álvarez a mărturisit că revine pe micile ecrane, de data aceasta într-un rol negativ în telenovela “La Herencia”. După o pauză de mai bine de trei ani în care vedeta s-a dedicat complet familiei și copiilor, aceasta a luat decizia să se alăture colegilor ei pe platourile de filmare. Fanii au fost încântați la aflarea veștii, iar declarații frumoasei actrițe nu au întârziat să apară.

“Duceam lipsa planurilor profesionale din viața mea. Ca orice altă femeie, sunt în căutarea lucrurilor care să mă scoată din anonimat și ca actriță cred că acest rol mi se potrivește de minune.”, a declarat Elizabeth Álvarez, conform Tvnotas.com.mx. În ciuda faptului că vedeta va interpreta un rol negativ, aceasta spune că este mai mult decât încântată să fie alături de toți oamenii dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Elizabeth Álvarez a oferit câteva detalii despre rolul care îi va pune la încercare calitățile actoricești: “Personajul pe care mi l-au propus este unul negativ. Face parte din această poveste ca și antagonist, dar este un personaj frumos în mare parte.” Actrița se declară fericită și mărturisește că este mai mult decât încântată să fie din nou prezentă pe micile ecrane.

“Mă distrez mult și cred că deja era momentul indicat să revin. Toate lucrurile au fost în favoarea mea și eu trebuia să fiu prezentă aici.”, a subliniat vedeta. Pentru ca surprizele să vină pe bandă rulantă, Elizabeth Álvarez a menționat că va mai avea și alte proiecte pe lângă cele actoricești, care au făcut-o atât de cunoscută.

Elizabeth Álvarez a vorbit despre proiectele profesionale

În ciuda declarațiilor legate de întoarcerea pe platourile de filmare, Elizabeth Álvarez a vorbit și despre alte proiecte pe care le are în derulare sau sunt programate pentru viitor.

“Sunt zi de zi cu copiii mei, lucrez în cază, cu soțul meu, am grijă de canalul de Youtube. Întotdeuana am considerat că în viață trebuie să-ți găsești un echilibru. Nu e ușor, dar nici imposibil.”, a continuat Elizabeth Álvarez.

În ciuda faptului că își va schimba stilul de viață odată ce va reveni pe micile ecrane, Elizabeth Álvarez a mărturisit că relația cu cei doi copii ai săi nu va fi pusă în pericol niciodată. Aceasta va continua să fie o mamă devotată.

“Ei știu că mama trebuie să lucreze. Le-am explicat deja că mă întorc la muncă, le-am spus că nu stau mult, că mă întorc de fiecare dată. Îmi iau mereu la revedere de la ei, îi duc la școală, îi iau de acolo, mă comport normal.”, a spus Elizabeth Álvarez, conform publicației Tvnotas.com.mx.

Elizabeth Álvarez s-a născut pe 30 august 1977 în Mexic și este căsătorită cu celebrul actor Jorge Salinas încă din anul 2011.

În articolul

Elizabeth Álvarez revine pe micile ecrane. Ce rol va interpreta celebra vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x