Elizabeth Gutiérrez a împlinit 43 de ani. Cum a petrecut vedeta și cine i-a fost alături

Publicat pe 04.04.2022 la 12:52 Actualizat pe 04.04.2022 la 13:29

Elizabeth Gutiérrez a împlinit 43 de ani și a postat mai multe fotografii și filmulețe ce au redat modul în care s-a distrat. Cum a petrecut aceasta și cine i-a fost alături.

Elizabeth Gutiérrez poartă o rochie de gală și are părul prins în coc

Elizabeth Gutiérrez, în cadrul Billboard Latin Music Awards la Watsco Center în data de 23 sept. 2021

Getty Images

Elizabeth Gutiérrez a împlinit 43 de ani și a postat câteva fotografii și filmulețe pentru a le arăta fanilor cum s-a distrat alături de cei dragi. În ciuda faptului că despărțirea de William Levy a rămas în picioare, vedeta continuă să-și trăiască viața alături de cei doi copii ai săi.

De asemenea, prietenii și familia nu lipsesc niciodată din cadrul perfect al postărilor realizate de către celebra vedetă.

Elizabeth Gutiérrez a împlinit 43 de ani și a petrecut alături de cei dragi

Pentru ziua sa de naștere, Elizabeth Gutiérrez și-a adus laolaltă cei mai buni prieteni, familia, dar și fanii, asta pentru că internauții s-au grăbit să o felicite pe celebra vedetă pentru fericirea pe care o emană în ciuda despărțirii de William Levy. De la petrecerea vedetei nu au lipsit momentele distractive, mâncarea gustoasă, dar și băuturile fine. Imaginile au fost completat de către cele mai dragi persoane care au venit să îi fie alături frumoasei actrițe.

Cu toate că s-a despărțit de William Levy, faimoasa Elizabeth Gutiérrez continuă să fie înconjurată de iubire și fericire din partea celor care o îndrăgesc. Cei doi continuă să aibă o relație cordială pentru binele celor doi copii pe care îi au împreună și de fiecare dată când au ocazia vorbesc despre acest lucru. Trăiesc vieți separate, dar se strijină în orice context.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe contul personal de Instagram, Elizabeth Gutiérrez a făcut publice mai multe fotografii și filmulețe din cadrul petrecerii, iar fanii au fost curioși să afle dacă William Levy i-a fost alături într-una dintre cele mai importante zile ale sale. Ei bine, dacă ne luăm după cele postate în mediul online, se pare că actorul a lipsit.

Internauții sunt de părere totuși că actorul nu a dorit să fie văzut în cadru sau pur și simplu chiar nu a fost prezent. Recent, William Levy a primit o nouă recunoaștere a talentului său actoricesc și a făcut publică imaginea.

Cum trăiesc Elizabeth Gutiérrez și William Levy după despărțire

În timp ce William Levy le-a arătat premiul câștigat, Elizabeth Gutiérrez a postat mai multe filmulețe în care apare râzând alături de prieteni și oamenii dragi sufletului ei. Este una dintre cele mai urmprite vedete din mediul online cu peste 3 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să-și etaleze cele mai intime părți ale vieții sale.

Cu toate că s-a despărțit de William Levy, actrița continuă să-l susțină pe tatăl copiilor săi în orice domeniu ar activa acesta și să-l sprijine cu orice proiect.

Îmbrăcată într-o rochie verde extrem de lungă, cu spatele gol și bretele subțiri, așa a apărut Elizabeth Gutiérrez în mediul online. Alături de copii, aceasta a postat mai multe imagini emoționante și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în cadrul zilei sale de naștere.

"Voi mă faceți să zâmbesc. Vă iubesc pentru totdeauna.”, a scris Elizabeth Gutiérrez în cadrul unei fotografii în care apare alături de cei doi copii ai săi. De asemenea, vedeta nu ezită să-și arate chipul fără machiaj.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez a împlinit 43 de ani. Cum a petrecut vedeta și cine i-a fost alături

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x