Elizabeth Gutiérrez confirmă pentru prima oară despărțirea de Willam Levy. Ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația celor doi

Publicat pe 12.04.2024 la 10:50 Actualizat pe 12.04.2024 la 11:55

Elizabeth Gutiérrez spune adevărul despre relația cu William Levy după o lungă perioadă de polemici. Ce s-a întâmplat de fapt de-a lungul timpului.

actrița poartă părul lung și zâmbește

Elizabeth Gutiérrez confirmă pentru prima oară despărțirea de Willam Levy

Profimedia Images

De la începutul anului 2024 au apărut zvonuri legate de separarea dintre faimoșii Elizabeth Gutiérrez și William Levy. Dacă cei doi nu au oferit nicio declarație legată de acest subiect până în prezent, a venit momentul ca actrița să-și spună propria variantă de poveste. Ulterior, protagonistul din Rubi a lansat mai multe mesaje cu subînțeles pe pagina personală de socializare.

Elizabeth Gutiérrez confirmă pentru prima oară despărțirea de Willam Levy

Și-au început relația amoroasă în anul 2003, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele celebre, acolo unde au jucat rolurile de protagoniști. În prezent sunt părinții a doi copii, Kailey ( 14) și Christopher ( 18). În urmă cu două lunii, cei doi au încheiat orice fel de parteneriat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul a 20 de ani de relație, actrița a întâmpinat mai multe probleme. Printre acestea se numără ideile constante legate de flirturile partenerului său, faptul că a trebuit să ia o pauză din carieră pentru a-și crește copiii și ideea că au fost mereu urmăriți de jurnaliști. Cu toate că la sfârșitul anului 2023 cei doi au încercat să-și recapete sentimentele unul față de celălalt, iată să speranța chiar a murit ultima.

Citește și: Samadhi Zendejas apare alături de William Levy după ce a anunțat că “bebelușul este pe drum”. Elizabeth Gutierrez publică mesaje indirecte

Aceasta este ultima și finala despărțire dintre cei doi, așa cum o numește chiar Elizabeth Gutiérrez. Pentru prima oară, vedeta născută în Los Angeles a oferit declarații sincere legate de ceea ce a însemnat o relație de-a lungul vieții sale.

“În prezent, nu suntem împreună. Din partea mea, nu a fost din lipsă de iubire. Cred doar că nu mai sunt aceeași fată care am fost acum 20 de ani când l-am cunoscut. Ceea ce ne dorim în acest punct este diferit. O să-l iubesc mereu, o să-i urez toate cele bune și așa cum am spus, că e cu mine sau nu, vreau să-l văd fericit.”, a punctat vedeta pentru hola.com.

În prezent, vedeta a revenit pe scenel teatrelor cu piesa “Monoloagele vaginului” și este prezentatoare în cadrul Despierta America. Și-a dedicat întreaga viața creșterii celor doi copii, însă este de părere că totul este mult mai simplu acum când Christopher are 18 ani. O descrie pe fiica Kailey ca fiind geloasă pe cei care îi privesc mama celebră pe stradă, însă recunoaște că fiul său a trecut deja prin această etapă a vieții.

În prezent se descrie ca o femeie “puternică”, o femeie care “știe ce vrea și ce nu vrea”. Nu mai este niciun secret faptul că William Levy a fost iubirea vieții sale, însă astăzi actrița se află într-un alt capitol al vieții personale. Cei doi sunt separați de câteva luni, iar Elizabeth Gutiérrez își descrie viața ca fiind “în mijlocul oceanului”

Cum au văzut copiii actorului William Levy despărțirea de mama lor

Vedeta spune că singurul care decide ceea ce se întâmplă în viața sa este Dumnezeu, însă în prezent relația sa cu William Levy poate fi numită de domeniul trecutului.

“Deciziile mele nu s-au bazat niciodat pe decizii superficiale. Deciziile mele s-au bazat pe lucrurile pe care le cunosc, pe care le știm amândoi. Vreau să spun, familia mea nu mi-a spus niciodată ce să fac. Deciziile mele mi-au aparținut. Am oferit totul.”, a spus vedeta.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez confirmă pentru prima oară despărțirea de Willam Levy. Ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x