Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy, s-a filmat în sala de fitness. Ce exerciții preferă vedeta pentru a-și menține corpul tonifiat

Publicat pe 21.10.2022 la 19:28 Actualizat pe 21.10.2022 la 20:03

Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy, s-a filmat în sala de fitness. Ce exerciții preferă vedeta pentru a-și menține corpul tonifiat.

Elizabeth Gutiérrez poartă o rochie mov, zâmbește și are părul prins în coc

Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy, este mămica a doi copii

Profimedia Images

Elizabeth Gutiérrez este fosta parteneră a lui William Levy, mămica a doi copii și una dintre cele mai îndrăgite artiste din Mexic. A demonstrat de-a lungul timpului că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă, însă acest avantaj i-a fost întotdeuana de ajutor. Cu toate acestea, a muncit întotdeuna pentru a-și menține acest statut și acum se bucură de aprecierea fanilor de pretutindeni.

Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy, s-a filmat în sala de fitness

Este recunoscută pentru faptul că și-a dorit întotdeauna să aibă o viață de familie departe de ochii celor curioși. Vedeta are însă și alte calități pe care nu le arată întotdeauna. De o frumusețe irezistibilă, aceasta muncește întotdeauna pentru a-și menține un trup de invidiat. Cel mai recent videoclip demonstrează acest lucru cu prisosință, iar fosta parteneră a lui William Levy se numără printre vedetele care reușesc întotdeauna să se mențină la înălțimea așteptărilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, dar și peste o mie de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Pe lângă faptul că este o mamă de excepție și o actriță desăvârșită, aceasta a demonstrat de-a lungul timpului că poate jongla atât cu rolul de părinte cât și cu cel de femeie de afaceri. De altfel, fiecare look pe care l-a afișat pe covorul roșu i-a surprins pe cei care o îndrăgesc.

Indiferent că a purtat salopete strălucitoare ce i-au scos în evidență talia și bustul sau rochii ce au lăsat să se vadă picioarele sale tonifiate, aceasta s-a remarcat întotdeauna prin eleganță și lux. Într-una dintre aparițiile sale, vedeta a încercat un costum de femeie, de culoare albastră. O altă rochie pe care a purtat-o recent, a fost una de culoare roz, specifică dansatoarelor. Cât despre stilul casual, aceasta îl poartă fără nicio problemă, iar jeanșii I se potrivesc de minune.

Elizabeth Gutiérrez vorbește despre relația cu William Levy după despărțire

Recunoscută pentru felul său discret, vedeta din Mexic a reușit întotdeauan să-și țină copiii departe de cei care au dorit să le facă vreun rău.

“Pentru ultima oară vorbesc despre acest subiect. Din motive evidente am fost ținta discuțiilor, insinuărilor, supozițiilor. Inclusiv copiii mei au fost atacați. William și cu mine i-am crescut cum am putut mai bine, le-am oferit valorile pe care le-am considerat potrivite pentru a devein oameni integri și buni. Mereu îi voi mulțumi că m-a sprijinit și mi-a dat șansa să rămân acasă pentru a avea grijă de ei. Nu este nimeni vinovat de această situație. Nu îmi plac atacurile la persoană, nu mă simt bine. El este tatăl copiilor mei, omul cel mai important. El ne dorește binele în fiecare zi și eu îi doresc același lucru, cu mine sau fără mine.

Nu este o situație ușoară și voi ascultați diferite versiuni, iar noi suntem ținta atacurilor. Doar eu și el știm ce am pățit. Noi știm adevărul și așa va rămâne, cu noi. Vă mulțumesc ca de obicei pentru toată dragostea pe care ne-ați arătat-o și vă rog să-mi respectați familia.”, a scris Elizabeth Gutiérrez.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy, s-a filmat în sala de fitness. Ce exerciții preferă vedeta pentru a-și menține corpul tonifiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x