Elizabeth Gutierrez revine în televiziune după 5 ani de absență. Cum a luat această decizie partenera lui William Levy

Publicat pe 11.11.2021 la 10:12 Actualizat pe 11.11.2021 la 14:21

Cunoscuta actriță de telenovele va reveni pe micile ecrane după 5 ani de absență. Elizabeth Gutierrez va fi prezentatoarea unui show TV care va fi difuzat în America Latină. Cum a luată această decizie partenera lui William Levy.

Elizabeth Gutierrez are părul desprins și are un machiaj de seară

Elizabeth Gutierrez la premiera filmului En Brazos De Un Asesino în decembrie 2019

Profimedia Images

La câteva luni după ce Elizabeth Gutierrez a apărut la mai multe eveniment alături de partenerul său, William Levy, iată că vedeta mărturisește că se întoarce din nou pe micile ecrane. De data aceasta, în calitate de prezentatoare a unui show TV.

După ce s-a zvonit că Elizabeth Gutierrez și William Levy au probleme în relație, iată că cei doi au apărut împreună și fericiți în cadrul mai mult evenimente. Între ei nu poate fi vorba despre nicio despărțire, ba mai mult, relația care i-a unit încă de la început, merge mai bine ca niciodată.

Acum, faimoasa actriță care a jucat în telenovele precum “Acorralada” sau “Inimă Sălbatică”, este gata să revină în atenția telespectatorilor.

Elizabeth Gutierrez revine în televiziune după 5 ani de absență

Elizabeth Gutierrez va face parte dintr-un proiect care va fi difuzat în America Latină. “Ojos de mujer” va fi difuzat în Mexic, Columbia și Peru, iar ulterior va apărea în Argentina, Chile și Venezuela.

Acum câteva luni, Elizabeth Gutierrez și William Levy au pășit împreună pe covorul roșu în cadrul premiilor Billboard Latin Music și au distrus speculațiile cum că se despart. Cei doi și-au început relația în anii 2000 și de atunci au apărut multe zvonuri cum că iubirea dintre ei s-ar nărui.

Până la urmă, zvonurile au fost doar atât, iar simplul fapt că timpul a trecut și cei doi au rămas împreună și au format o familie mare și unită, a demonstrat contrariul.

“Suntem într-un proces de dezvoltare, relația noastră a fost întotdeauna intensă pentru că ne iubim nespus, dar avem caractere foarte puternice. Nu o să spun că ne-am despărțit pentru că avem doi copii și ne iubim și aceste lucruri nu ni le va lua nimeni niciodată.”, a mărturisit Gutierrez la un moment dat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce partenera lui a făcut primele declarații legate de o presupusă despărțire, William Levy a venit să completeze vestea că nu se va despărți de mama copiilor lui.

“Ca să rămânem pe aceeași lungime de undă, doresc să vă spun că sunt foarte fericit alături de Elizabeth, mama copiilor mei, și de timpul pe care îl petrecem împreună. Dacă viața ne va duce pe drumuri diferite, voi păstra în suflet și în amintire momentele petrecute împreună.”, a mărturisit Levy.

Elizabeth Gutierrez și William Levy nu se despart

Elizabeth Gutierrez revine pe micile ecrane după o absență de cinci ani, însă nu va juca în telenovele. Vedeta va prezenta un show TV difuzat în mai multe țări din America Latină.

Vedeta și-a anunțat întoarcerea printr-o postare pe contul personal de Instagram.

“Ce show de zile mari am făcut cu aceste trei femei inteligente, amuzante, puternice și pline de viață.”, a scris aceasta.

Elizabeth Gutierrez este o actriță de talie mondială crescută în Statele Unite. S-a născut la 1 aprilie 1979 și are doi copii cu celebrul actor William Levy.

Christopher Alexander Levy, născut în 2006 și Kailey Levy, născută în 2010, sunt cei doi micuți pe care Elizabeth Gutierrez îi iubește nespus de mult.

În articolul

Elizabeth Gutierrez revine în televiziune după 5 ani de absență. Cum a luat această decizie partenera lui William Levy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x