Elizabeth Gutiérrez și iubita fiului ei, prietene pe rețelele sociale. Cum comunică cele două

Publicat pe 18.02.2022 la 13:49 Actualizat pe 18.02.2022 la 14:14

Elizabeth Gutiérrez și iubita fiului ei sunt prietene pe rețelele sociale. Cele două comunică prin intermediul mesajelor și se apreciază întotdeauna. Mesajul recent lăsat de actriță pentru tânăra îndrăgostită i-a uimit pe fani.

Elizabeth Gutiérrez se află pe covorul roșu și zâmbește. Actrița poartă haine de gală

Elizabeth Gutiérrez în cadrul People En Espanol. 24 martie 2017

Getty Images

De când fanii au descoperit că fiul lui William Levy și a vedetei Elizabeth Gutiérrez are iubită, fotografii cu îndrăgostiții au apărut imediat în mediul online. Pe pagina de socializare a tinerei, internauții au început să lase comentarii și să le aprecieze sinceritatea celor doi.

Cea care este întotdeauna atentă la postările fetei este chiar mama lui Christopher Levy, actrița Elizabeth Gutiérrez. Aceasta comunică cu iubita fiului ei, ba chiar îi oferă sfaturi importantă pentru viitor.

Elizabeth Gutiérrez și iubita lui Christopher Levy, prietene pe rețelele sociale

Elizabeth Gutiérrez și William Levy și-au anunțat despărțirea, însă de atunci au apărut nenumărate mesaje în mediul online legate de această veste. De asemenea, recent, s-a aflat faptul că fiul în vârstă de 15 ani al actorului, are iubită.

Pe contul personal de Instagram al tinerei au apărut fotografii romantice alături de Christopher Levy, iar prima care a lăsat comentarii a fost chiar Elizabeth Gutiérrez. Aceasta i-a oferit câteva sfaturi iubitei fiului său, iar fanii nu au putut decât să aprecieze intenția vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plin “război” legat de separarea de William Levy, actrița Elizabeth Gutiérrez a lăsat un mesaj clar pe pagina de socializare a iubitei fiului său. Aceasta a mărturisit că doar iubirea contează în viață și că este singura cale de urmat de-a lungul vieții. Nu este primul mesaj de genul acesta pe care Elizabeth Gutiérrez l-a lăsat în dreptul fotografiilor cu îndrăgostiții.

Christopher Levy, tânărul de 15 ani, și-a luat inima în dinți și a dezvăluit în mediul online că formează un cuplu cu o domnișoară extrem de atrăgătoare. Aceasta nu și-a făcut public numele, însă fotografiile postate sunt mai mult decât o dovadă grăitoare a iubirii celor doi. La ora actuală, despre tânăra prezentă tot mai des în viața lui Christopher Levy se cunosc prea puține detalii.

Elizabeth Gutiérrez, mesaj în mediul online pentru iubita lui Christopher Levy

Aceasta a postat fotografii alături de mama și fratele ei, acesta din urmă purtând numele de Henry. Prima postare în care tânăra a apărut în brațele lui Christopher Levy a fost făcută publică în octombrie 2021. În luna iubirii, cei doi au continuat să-și arate fericirea în mediul online, iar fanele nu au putut să nu observe cât de iubitor este fiul lui William Levy care cu siguranță îi calcă pe urme celebrului său tată.

Atât Christopher Levy cât și iubita sa au continuat să le arate fanilor imagini inedite pline de iubire, semn că totul merge într-o direcție pozitivă.

“Iubire și război”, a fost mesajul lăsat de iubita lui Christopher Levy în dreptul unei fotografii. Acesta și-a exprima iubirea imediat, iar cea care i-a răspuns tinerei a fost chiar Elizabeth Gutiérrez.

“Fără război, doar iubire”, a scris celebra vedetă. În octombrie 2020, Christopher Levy a suferit un accident pe terenul de golf, atunci când o mașină pe care o conducea a pierdut controlul și l-a lăsat paralizat pentru o perioadă lungă de timp. La acea vreme, William Levy le-a transmis fanilor că absența sa din mediul online este cu totul motivată.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez și iubita fiului ei, prietene pe rețelele sociale. Cum comunică cele două

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x