Elizabeth Gutierrez și William Levy au avut parte de o ședință foto mai puțin obișnuită. Locația inedită în care au fost surprinși

Publicat pe 24.11.2021 la 14:49 Actualizat pe 24.11.2021 la 15:17

Elizabeth Gutierrez și William Levy au fost surprinși într-o locație inedită după ce s-au fotografiat pentru o ședință foto profesională. Fanii au rămas surprinși.

Elizabeth Gutierrez poartă o rochie de gală, iar William Levy este îmbrăcat la costum

Elizabeth Gutierrez și William Levy în cadrul Billboard Latin Music Awards

Profimedia Images

Elizabeth Gutierrez și William Levy sunt un cuplu încă din 2003, iar de-a lungul timpului au existat mai multe speculații conform cărora cei doi s-ar despărți. Au împreună doi copii și au trecut prin greutăți pe care mulți le-ar crede imposibil de depășit.

Cei doi sunt acum mai îndrăgostiți ca niciodată și imaginile postate pe rețelele de socializare stau mărturie că dragostea este încă vie.

Recent, Elizabeth Gutierrez și William Levy au participat la o ședință foto mai puțin obișnuită, dar foarte amuzantă.

Elizabeth Gutierrez și William Levy au avut parte de o ședință foto mai puțin obișnuită

Cei doi s-au lăsat fotografiați la toaletă, ceea ce i-a surprins pe fanii cuplului. Mesajul vedetei a fost de-a dreptul fără replică.

“Da…el merge cu mine chiar și la baie. Mulțumesc directorilor creativi pentru această ședință foto.”, a scris aceasta în dreptul pozei. Mai mult de 4 mii de fani au lăsat comentarii în urma postării frumoasei vedete. “Așa cum trebuie să fie”, “Frumoși”, “Vă iubesc”, “Îmi place”, “Doamne, cât iubesc această pereche”, au fost mesajele lăsate pe pagina personală de Instagram a faimoasei Elizabeth Gutierrez.

Cei peste 200 de mii de fani au apreciat amuzamentul din cadrul postării. Elizabeth Gutierrez este o actriță de talie mondială crescută în Statele Unite. S-a născut la 1 aprilie 1979 și are doi copii cu celebrul actor William Levy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Christopher Alexander Levy, născut în 2006 și Kailey Levy, născută în 2010, sunt cei doi micuți pe care Elizabeth Gutierrez îi iubește nespus de mult.

Cu toate că veștile unei presupuse despărțiri au fost eliminate, fanii continuă să-i despartă pe Elizabeth Gutierrez și William Levy.

Chiar dacă publicul o cunoaște cel mai bine ca fiind partenera lui William Levy de foarte multă vreme, asta nu înseamnă că frumoasa femeie nu și-a obținut o carieră prin forțele proprii. Aceasta a avut nenumărate contracte în SUA.

Elizabeth Gutierrez, un nume cunoscut în lumea întreagă

Chiar dacă este o cunoscută actriță de telenovele, Elizabeth Gutierrez își face acum întoarcerea pe micile ecrane într-o emisiunea care va putea fi urmărită în America Latină. Elizabeth Gutierrez și William Levy s-au cunoscut pe vremea când amândoi făceau parte din emisiunea “Estrellas de novella II”. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți, chiar dacă nu s-au căsătorit.

Au împreună doi copii, dar au trecut prin nenumărate piedici, atunci când fiul lor Christopher Alexander a suferit un accident pe terenul de golf. Se pare că tânărul se afla într-o mașinuță, însă a pierdut controlul, iar vehiculul i-a căzut peste picioare.

Datorită griji pe care William Levy și Elizabeth Gutierrez i-au purtat-o, Christopher și-a revenit mai repede decât se aștepta și acum este din nou pe teren.

William Levy este un romantic incurabil, asta pentru că la începutul relației cu Elizabeth Gutierrez a zburat până în California pentru a-i propunde frumoasei actriței să aibă o relație de iubire. Astfel, cei doi au rămas constant în atenția presei și s-a vehiculat de nenumărate ori că cei doi au rupt legătura.

În articolul

Elizabeth Gutierrez și William Levy au avut parte de o ședință foto mai puțin obișnuită. Locația inedită în care au fost surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x