Elizabeth Gutiérrez surprinde cu o fotografie inedită în cadă. Cum a apărut fosta parteneră a lui William Levy în mediul online

Publicat pe 07.09.2022 la 15:13 Actualizat pe 07.09.2022 la 15:40

Elizabeth Gutiérrez surprinde cu o fotografie inedită în cadă. Cum a apărut fosta parteneră a lui William Levy în mediul online.

Elizabeth Gutiérrez poartă o bluză cu paiete, are părul desprins și zâmbește

Elizabeth Gutiérrez în cadrul People En Espanol. 24 martie 2017

Getty Images

De când Elizabeth Gutiérrez și William Levy au decis să meargă în viață pe drumuri separate, frumoasa vedetă și-a continuat planurile profesionale și a rămas la fel de dedicată copiilor săi. În mediul online a rămas activă și postează cele mai inedite imagini. Cea mai recentă i-a surprins pe internauți de-a dreptul.

Elizabeth Gutiérrez surprinde cu o fotografie inedită în cadă

Elizabeth Gutiérrez surprinde în cea mai nouă ipostază a sa cu o fotografie în cadă. Deși poate părea puțin probabil, vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce purta o rochie galbenă ce îi scoate în evidență formele, dar și pantofi cu toc. Peste 14 mii de aprecieri și mult mai multe comentarii au fost lăsate de către fanii de pe contul personal de instagram.

Este una dintre cele mai apreciate vedete, cu peste 3 milioane de internauți din toată lumea ce îi urmăresc constant aparițiile. În prezent are rolul de prezentatoare în cadrul unui show din Mexic și este la fel de zâmbitoare. Cu toate acestea, vedeta susține că atunci când este atacată în mediul online, de cele mai multe ori se simte într-adevăr amenințată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru început, a declarat că cei doi copii ai săi știu cum să se ferească de astfel de probleme pentru a nu avea aceleași neplăceri. La începutul acestui an, William Levy și faimoasa lui parteneră au încheiat o relație ce de-a lungul anilor a fost supusă multor critici. Recent, vedeta a dezvăluit că anumite persoane ce apar pe internet o rănesc, fiind vorba despre atacurile ce au loc în fiecare zi atunci când vorbim despre persoanele publice.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea “Ojos de mujer”, Elizabeth Gutiérrez a subliniat că într-adevăr se simte afectată de câteva dintre comentariile primite pe rețelele sociale.

“Nu poți ști ce fel de persoane se ascund în spatele monitoarelor, ce urât este. În general sufăr când văd astfel de comentarii, mă dor.”, a spus vedeta.

Elizabeth Gutiérrez nu înțelege rostul atacurilor în mediul online

Actrița, născută în California, spune că în prezent este mult mai deranjată de aceste comentarii față de ceea ce se întâmpla în trecutul său.

“Cred că ar trebui să fim puțini mai empatici în ceea ce spunem și cum ne exprimăm. Ce declarăm despre alte persoane pentru că nimeni nu știe că unele cuvinte pot schimba vieți cu adevărat.”, a continuat. Într-una dintre propriile postări, Elizabeth Gutiérrez a subliniat încă o dată faptul că se vede deranjată de astfel de comportamente.

Elizabeth Gutiérrez spune de asemenea că nu înțelege criticile din mediul online, însă uneori nu are nicio soluție în fața acestora.

“Nu pot să cred cum oamenii au atâta timp liber. Să-și creeze un profil fals și să se bage în viața altei persoane pentru a comenta ce vede acolo.”, s-a arătat deranjată actrița. Aceasta spune că nu își dorește ca și copiii săi să aibă parte de un astfel de tratament.

“Nu ai cum să te obișnuiești pentru că nu sunt critici constructive.”, a transmis încă o dată vedeta de televiziune și actriță.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez surprinde cu o fotografie inedită în cadă. Cum a apărut fosta parteneră a lui William Levy în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x