Elizabeth Gutiérrez, prima apariție în mediul online după despărțirea de William Levy. Cum a reacționat

Publicat pe 25.05.2022 la 15:00 Actualizat pe 25.05.2022 la 13:54

La scurt după anunțul făcut de William Levy despre despărțire, Elizabeth Gutiérrez a apărut în mediul online cu un mesaj indirect. Cum a reacționat vedeta.

Elizabeth Gutiérrez a făcut primele postări în mediul online după vestea tristă lansată pe William Levy. Actorul și frumoasa lui soție s-au despărțit definitive, asta după ce de-a lungul timpului au avut nenumărate probleme în relație.

Fanii au rămas uimiți să o vadă pe vedetă atât de fericită după ce William Levy a mărturisit că nu va mai forma un cuplu cu cea care i-a dăruit doi copii.

Elizabeth Gutiérrez, prima apariție în mediul online după despărțirea de William Levy

La doar câteva zile de când William Levy a mărturisit că se desparte de Elizabeth Gutiérrez, aceasta a făcut primele postări în mediul online și a lăsat câteva mesaje indirecte. Actorul și-a surprind urmăritorii de pe Instagram atunci când a lăsat un comunicat oficial în care anunța despărțiea de mama copiilor săi.

“Sunt pregătit pentru un nou capitol în viața mea.”, a scris William Levy în mediul online. Actorul a declarat că va fi întotdeauna alături de copiii lor, atunci când vor avea nevoie. Chiar dacă Elizabeth Gutiérrez nu a reacționat încă de la început, iată că acum actrița a urcat câteva postări pe contul de Instagram și a lăsat mesaje indirecte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elizabeth Gutiérrez apare într-o manieră foarte provocatoare, lăsând un mesaj clar că despărțirea nu o afectează. Nu a mai fost nevoie de niciun cuvând, însă vedeta a scris : “Sunt femeie, nu mi-e teamă, sunt sexy, sunt divină, sunt invincibilă, sunt creativă. Fanii au rămas fără grai în fața acestei destăinuiri, însă și-au dat seama rapid că aceasta se află într-un moment inedit al vieții.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez au mai trecut printr-o despărțire în decembrie 2014, atunci când internauții au crezut că ruptura este definitivă. Ulterior, cei doi și-au mai dat o șansă. De-a lungul istoriei lor, cei doi au întâmpinat mai multe piedici.

Elizabeth Gutiérrez și Willam Levy, o istorie de iubire

Elizabeth Gutiérrez a mărturisit într-un interviu că nu simte nevoia să se căsătorească cu William Levy pentru a forma o familie adevărată alături de cel pe care îl iubește cu adevărat.

“Cred că în fiecare relație este necesar ca partenerii să se susțină, să-și dea aripi să crească împreună, dar și separat. Asta este frumos. Eu îl admir mult pentru că a crescut enorm în toți acești ani și asta datorită efortului pe care l-a depus.”, a declarat Elizabeth Gutiérrez acum ceva timp.

“Pregătită să întâlnești un bărbat bun, care să te iubească, să-ți fie fidel, să te respecte și să fie cu tine toată viața”, „Există femeie frumoase, dar Elizabeth are ceva apare”, „Sper să ai suficientă putere pentru a-ți reface viața alături de copii, să-ți oferi valoarea pe care o meriți, să-ți găsești un bărbat care să te merite. Un bărbat care te expune așa cum a făcut-o William Levy nu te merită.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe contul de socializare al vedetei.

Mai mult de 2 mii de comentarii și 800 de mii de aprecieri a primit Elizabeth Gutiérrez în dreptul ultimei postări de pe Instagram.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez, prima apariție în mediul online după despărțirea de William Levy. Cum a reacționat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x