Elizabeth Álvarez a publicat noi fotografii cu copiii. După o lungă perioadă de timp, micuții seamănă leit tatălui lor

Publicat pe 12.04.2023 la 20:11 Actualizat pe 12.04.2023 la 20:56

Elizabeth Álvarez a publicat noi fotografii cu copiii. După o lungă perioadă de timp, micuții seamănă leit tatălui lor.

Elizabeth Alvarez poartă o rochie neagră

Elizabeth Alvarez a publicat noi fotografii cu copiii

Profimedia Images

Actrița a publicat fotografii inedite alături de gemeni Maxima și Leon, iar fanii au apreciat imediat inițiativă. Micuții au crescut, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Cei doi au împlinit vârsta de 7 ani.

Elizabeth Álvarez a publicat noi fotografii cu copiii

Vedeta a ținut să împărtășească o poză emoționantă cu copiii cu ocazia sărbătorilor pascale. Cei doi sunt fructul iubirii cu Jorge Salinas. Împreună au 12 ani de căsnicie. Maxima și Leon sunt gemenii în vârstă de 7 ani. Elizabeth Álvarez a ținut să publice o imagine cu cei doi copii cu tematică de Paște.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Paște Fericit! Iepurașilor vă iubim mult și ne faceți fericiți. Sunteți bucuria noastră cea mai de preț.”, a scris vedeta din Fuego en la sangre. În mai puțin de două ore postarea a strâns peste 16 milioane de aprecieri și mii de mesaje din partea prietenilor virtuali. Elizabeth Alvarez are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Vedeta nu a ținut să piardă detalii, așa că micuții adorabili s-au lăsat fără doar și poate cuceriți de camera foto. Maxima și Leon au purtat urechi de iepure, accesoriile nelipsit pentru aceste sărbători.

Dacă Maxima a îmbrăcat o rochie strălucitoare, micuțul Leon a optat pentru o cămașă în culori vii și o pălărie asortată. Internauții au recunoscut imediat că cei doi seamănă ca două picături de apă cu actorul Jorge Salinas.

“Sunt foarte asemănători”, “Fetița este clona lui Jorge”, “Identică tatălui ei”, “Doamne ferește, tocmai l-am văzut pe Jorge Salinas în versiunea copiilor”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe internet.

Maxima și Leo sunt singurii copii ai actriței Elizabeth Alvarez, în timp ce Jorge Salinas este tatăl altor copii din relații trecute.

Gemenii faimoșilor Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez au împlinit 7 ani

Gabriella Cataño este prima fiică a lui Jorge Salinas în vârstă de 27 de ani. Este fructul iubirii cu Adriana Cataño. Jorge Emilio și Santiago au 18 ani și sunt fructul iubirii cu Fátima Boggio. Valentina Noli s-a născut din relația actorului cu actrița Andrea Noli.

León y Máxima, gemenii lui Jorge Salinas și ai actriței Elizabeth Álvarez au împlinit 7 ani pe data de 2 decembrie și au fost sărbătoriți în stil mare de către părinții celebri. Actorii au organizat o petrecere tematică. Fructul iubirii dintre cei doi care au o relație de 12 ani.

“Continui să trăiesc în casa mea, continui să trăiesc cu familia mea.”, a mai spus Jorge Salinas. Acesta a fost acuzat că ar fi avut o relație în afara căsniciei.

“Da, țin minte că mi s-a părut că s-a apropiat de mine, dar a fost într-un mod amuzant. Am primit un sărut și m-am simțit puțin scoasă din context.”, a declarat Anna Paula Guerrero. În cele din urmă, zvonurile au fost spulberate de către celebrul actor.

“În ciuda tuturor este iubirea noastră, îți mulțumesc pentru că ești”, a scris Jorge Salinas ca răspuns la mesajul soției sale.

În articolul

Elizabeth Álvarez a publicat noi fotografii cu copiii. După o lungă perioadă de timp, micuții seamănă leit tatălui lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x