Emre Altug din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale. Actorul și-a speriat fanii

Publicat pe 15.09.2024 la 12:30 Actualizat pe 15.09.2024 la 09:56

Emre Altug a părăsit platourile de filmare ale seriei Golden Boy - Dragoste rebelă și acum își surprinde din nou fanii. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale.

actori pe platourile de filmare

Emre Altug din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale

Happy Channel

Emre Altuğ a făcut parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, însă a părăsit distribuția pentru a se concentra asupra altor planuri profesionale. A susținut concerte, dar a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale care i-a speriat pe fani.

Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale

Surprins cu un bandaj pe braț, aceștia și-a anunțat fanii că a avut probleme de sănătate. Acesta a jucat rolul Orhan în seria celebră Golden Boy – Dragoste rebelă. Le-a povestit tuturor cum a ajuns pe mâna medicilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am suferit de o boală timp de 5 luni. Când a revenit, doctorul mi-a spus să facem operația. Am avut-o în această dimineață. Nu e vorba despre altceva decât despre probleme de sănătate.”, a declarat actorul celebru, arată gazeteduvar.com.tr. Acesta este unul dintre cei mai populari artiști din Turcia. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe scenă, acolo unde performează în fața oamenilor.

Citește și: Emre Altuğ vorbește despre despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Cum s-a schimbat totul pe platourile de filmare

A fost căsătorit cu Çağla Şıkel și continuă să rămâne amândoi două nume relevante. În mediul online sunt îndrăgiți de fani și se bucură de succes la fiecare pas. Aceasta a participat la un concert recent al fostului soț, cântând toate melodiile prezent. A avut o surpriză atunci când acesta a început interpretarea cântecului "Su Gibisin". În acel moment, copiii vedetei au îmbrățișat-o și i-au arătat acesteia afecțiunea cuvenită. Ulterior, le-a explicat tuturor că fiii săi au plecat la tatăl lor.

“Copiii au plecat la tatăl lor. Sâmbătă seară”, a scris aceasta. Surprins recent într-un centru comercial din Turcia, actorul a mărturisit că cei doi băieți pe care îi are au crescut deja.

“Copiii au crescut în fața ochilor noștri.”, a spus acesta.

Detalii despre actorul Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Actorul și cântărețul în vârstă de 55 de ani a divorțat de model Çağla Şıkel în vârstă de 45 de ani ân ciuda faptului că au doi copii împreună. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și s-au despărțit în 2015. Au doi copii: Kuzey în vârstă de 15 ani și Uzay în vârstă de 12.

“Copiii au crescut în fața noastră. Merge totul foarte bine. Mi-e frică dacă o să mă întrebe dacă pot să studieze în străinătate. Mă întreb dacă o să încerce cineva să-i convingă. Nici mama lor nu vrea ca ei să plece. Dacă există șansa de a avea succes aici, bineînțeles că n-o să-l oprim. Lucrurile pe care le visează sunt momentan aici.”, a spus actorul.

Cu toate că nu a oferit prea multe detalii despre operația sa, actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a liniștit fanii în cele din urmă. Spune că doctorul i-a recomandat să urmeze operația. După ce și-a anunțat retragerea din cadrul seriei, nu a încetat cu proiectele profesionale, din contră. A ținut să fie cât mai prezent în fața fanilor, pe scenă și să îi încânte cu piesele sale.

În articolul

Emre Altug din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale. Actorul și-a speriat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x