Energia pe care o transmit Kerem Bürsin și Devrim Özkan a făcut ca interesul pentru filmul Mavi Magara să crească. Cum se vede acest cuplu din perspectiva fanilor

Publicat pe 12.04.2024 la 13:55 Actualizat pe 12.04.2024 la 14:30

Kerem Bürsin și Devrim Özkan formează unul dintre cele mai recente cupluri din producțiile turcești. Fanii se așteaptă la o poveste inedită din partea celor doi.

actori turci

Energia pe care o transmit Kerem Bürsin și Devrim Özkan a făcut ca interesul pentru filmul Mavi Magara să crească

Profimedia Images/ Happy Channel

De când s-a aflat că faimosul Kerem Bürsin urmează să apară într-o nouă producție turcească, fanii au așteptat cu nerăbdare vești în acest sens. Cu un rol de protagonist în filmul Mavi Mağara (Blue Cave), acesta este pe cale să-i umească încă o dată pe telespectatori.

Energia pe care o transmit Kerem Bürsin și Devrim Özkan a făcut ca interesul pentru filmul Mavi Mağara să crească

Acesta este recunoscut pentru rolul de protagonist din Dragostea plutește în aer – Love is in the air, dar și Ya Çok Seversen. A avut șansa să se odihnească pentru o perioadă de timp și acum a decis să revină în atenția tuturor pe marile ecrane. Printre proiectele pe care le-a primit se numără Mavi Mağara, iar echipa s-a completat de la sine. Pregătirile au avut loc și astfel cei care vor să îl urmărească pe Kerem Bürsin o pot face fără doar și poate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița care joacă rolul principal este Devrim Özkan, ceea ce i-a încântat pe internauți. Fotograful care i-a surprins în ipostaze emoționante pe actori a menționat cât de bine se potrivesc cei doi ca și culu. În mediul online, Kerem Bürsin a primit nenumărate comentarii din partea internauților care au devenit entuziasmați în acest sens.

Kerem Bürsin are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt în colaborare cu diverite branduri din lumea întreagă. Devrim Özkan este recunoscută pentru rolul din proiectul Ne Gemiler Yaktım. Într-una dintre postările din mediul online, actorul și-a lăsat fanii să vadă că este iubitor de animale. Câinele său Rıfkı a apărut într-una dintre postările sale personale. Filmările au avut loc în Istanbul, iar scenariul a fost scris de Kerem Bürsin and Osman Kaya.

După producțiile Kadir Dogulu și Ertan Saban, actrița Devrim Ozkan va fi în atenția publicului încă o dată

Devrim Özkan a devenit una dintre cele mai proeminente actrița din țara sa natală. Ultima perioadă a venit extre de încărcată pe plan profesional. A jucat în producția Ruya în 2017 cu rolul Ipek, dar și Vuslat, asta după ce s-a remarcat ca și Havva în Vatanim Sensin.

Serialul Vuslat a fost un proiect care i-a adus recunoaștere internațională vedetei din Turcia. Acolo a împărțit rolul principal alături de Kadir Dogulu. Armonia dintre cei doi a sporit succesul seriei. Aceasta a mai căpătat experiență și în produca Ramo v Rumi.

În articolul

Energia pe care o transmit Kerem Bürsin și Devrim Özkan a făcut ca interesul pentru filmul Mavi Magara să crească. Cum se vede acest cuplu din perspectiva fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x