Eric del Castillo a suferit un accident pe platourile de filmare. “Am sângerat mult”

Publicat pe 19.04.2024 la 11:55 Actualizat pe 19.04.2024 la 12:29

Actorul Mexican a mărturisit că un accident pe care l-a suferit în cadrul filmărilor telenovelei Vivir de amor i-a făcut pe colegii de platou să se îngrijoreze. Eric del Castillo a făcut primele declarații.

celebrități pe covorul roșu

Eric del Castillo a suferit un accident pe platourile de filmare

Getty Images

Marele actor mexican a finalizat proiectul Vivir de amor, acolo unde interpretează personajul Emilio Rivero. Într-o întâlnire recentă cu presa, Eric del Castillo a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit.

Eric del Castillo a suferit un accident pe platourile de filmare

Într-o discuție recentă cu jurnaliștii locali pe data de 17 aprilie 2024, Eric del Castilo a oferit mai multe detalii legate de accidentul pe care l-a suferit în cadrul filmărilor telenovelei Vivir de amor. A subliniat că cei din producție s-au arătat extrem de preocupați la acel moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl faimoasei Kate del Castillo a punctat că scena a avut loc între Emmanuel Palomares și Juan Diego Covarrubias.

“În telenovelă se certau cei doi, s-au împins la perete. Din perete a câzut un tablou. Mi-a căzut aici pe mână, în cearta aia mi-a căzut și deja a trecut o săptămână de atunci și tot se vede. În fine.”, a specificat actorul. Cu toate că la început accidentul a părut grav, Eric del Castillo nu a avut nevoie de copci. S-a speriat din cauza sângelui care curge fără încetare.

“Am sângerat mult. Au avut grijă de mine imediat, au venit paramedicii. Deja a trecut o săptămână. Așa se întâmplă, sunt chestii din oficiu. S-au speriat toți pentru că am sângerat mult. Am spus că nu mi-a căzut degetul, a fost adevărat.”, a mai spus acesta. Eric del Castillo a precizat că nu este prima oară când suferă un accident pe platourile de filmare. Colegii din telenovela Vivir de amor nu l-au lăsat singur nicio secundă în această situație și au avut în permanență grijă de el.

Citește și: Eric del Castillo și-a pregătit testamentul. Ce va moșteni fiica sa Kate și cum se va împărți întreaga avere a marelui actor

“În teatru am mai avut accidente. Urăsc că se oprește totul pentru o chestie ca asta. Acolo toți au avut grijă de mine și o perioadă întreagă nu s-a mai întâmplat nimic. Toți m-au întrebat cum e mâna. În fine, foarte răsfățat. Toți m-au înconjurat și mi-au oferit sărutări.”, a mai spus acesta.

La 89 de ani, actorul s-a arătat fericit pentru echipa cu care a lucrat în cadrul telenovelei Vivir de amor. S-a simțit îngrijit de către toți din producție și din echipa tehnică.

“În această telenovelă am avut mult de lucru, din fericire am avut un rol central și asta m-a obosit puțin, dar sunt fericit. Niciodată n-am fost mai mulțumit pentru o telenovelă cum sunt acum. Nu vreau să spun că înainte n-am fost, dar aici colegii s-au preocupat din cauza mea. Îi iubesc mult pe colegii mei.”, a spus actorul la final.

Detalii despre marele actor Eric del Castillo

Născut pe 22 iulie 1934, actorul a fost căsătorit cu Roxana Billini Santamarina între 1964 și 1967. Are trei copii: Kate del Castillo, Veronica del Castillo, Ponciano del Castillo. S-a căsătorit ulterior cu Kate Trillo Graham în 1969 și de atunci trăiește o frumoasă poveste care și astăzi îi surprinde pe toți.

Printre cele mai importante producții în care a jucat de-a lungul timpului se numără Cuando llega el amor în 1990, Mujeres enganadas între 1999 și 2000, dar și Abismo de pasion în 2012.

În articolul

Eric del Castillo a suferit un accident pe platourile de filmare. “Am sângerat mult”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x