Erkan Kolçak Köstendil și Cansu Tosun au fost surprinși la cumpărături alături de fiul lor. Cei doi se bucură de timpul petrecut în familie

Publicat pe 17.04.2024 la 18:43 Actualizat pe 17.04.2024 la 19:49

Erkan Kolçak Köstendil și Cansu Tosun formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Cei doi au fost surprinși alături de fiul lor la cumpărături.

actriță pe platourile de filmare

Erkan Kolçak Köstendil și Cansu Tosun au fost surprinși la cumpărături alături de fiul lor

Instagram

Erkan Kolçak Köstendil și Cansu Tosun formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Cei doi au fost surprinși la cumpărături în Marsel, alături de fiul lor. Cu toate că au o viață încărcată pe platourile de filmare, se bucură de fiecare moment în familie.

Erkan Kolçak Köstendil și Cansu Tosun au fost surprinși la cumpărături alături de fiul lor

Îndrăgostiții au ales un loc de joacă pentru cel mic, însă nu au ezitat să zâmbească în fața camerelor. S-au plimbat printr-un centru comercial și ca de fiecare dată nu au ezitat să stea în fața jurnaliștilor. Cansu Tosun este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara sa natală. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre vedetele din Turcia care au deschis sezonul vacanțelor s-a numărat și actrița Cansu Tosun. Aceasta a călătorit în Egipt, dat fiind faptul că soțul său a avut de filmat un show de televiziune. S-a filmat călătorit pe cămile pe plajă și făcând alte activități de care s-a bucurat în timpul liber. Au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Marsel și în trecut au mărturisit că le-a plăcut cum sună acest nume.

“Dacă lui n-o să-i placă în viitor, poate să-l schimbe. Numele mi-a venit în minte de ziua mea, pe 16 ianuarie”, au spus cei doi. Cel mai recent proiect al actriței este Kirli Sepeti, acolo unde joacă împreună cu faimosul Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea. Este foarte important de menționat faptul că în Turcia, serialele care au fost difuzate de-a lungul timpului în zilele de weekend, nu au avut o durată prea mare de viață.

Cu toate acestea, producția Kirli Sepeti a schimbat cu totul situația și a impresionat audiența fără doar și poate.

Serialul Kirli Sepeti – Coșul de rufe cu Cansu Tosun a ajuns să fie o producție de succes

Cifrele au continuat să apară în note pozitive și să impresioneze încă de la început. Pe lângă nume ca Ayca Bingol, au apărut pe micile ecrane actrițe precum Ceren Moray, Cansu Tosun, în rolurile principale.

Pe lângă acestea, în distribuție sunt Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Devrim Yakut. Succesul seriei a venit datorită suportului din partea publicului. Cu toate că la un moment dat a fost vorba despre o mică scădere a ratingului, iată că lucrurile au revenit la normal.

Episodul șase a reușit să termine pe locul 3 și a devenit cel mai urmărit serial după Yargi și Teșkilat. Cansu Tosun este recunoscută pentru roluri în seriale precum Goc Zamani, The noble of today, Bir Deli Sveda, Kucuk Hanimefendi și Familya.

Este căsătorită cu Erkan Kolcak din 2018. În prezent, numele său este legat de cel al tatălui său, asta pentru că acesta a început o relație cu mama actriței Serenay Sarikaya. Cansu Tosun este apreciată pentru fizicul său de invidiat, însă vedeta a făcut balet timp de mai mulți ani, dar și dansuri.

În articolul

Erkan Kolçak Köstendil și Cansu Tosun au fost surprinși la cumpărături alături de fiul lor. Cei doi se bucură de timpul petrecut în familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x